€ 18,50 – € 36

Frits in het concertgebouw (uitverkocht)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Concertgebouw de Vereeniging

Keizer Karelplein 32H

6511NH Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hey Nijmegen!

Wat was dat gezellig bij Landgoed Brakkesteyn laatst! Jullie houden net als ik van een feestje op bijzondere locaties en ik hou van Nijmegen. Reden genoeg om meteen een tweede editie in te plannen! Op vrijdag 22 november mag ik jullie verwelkomen bij... Nee, ik verklap het nog even niet.

Waar denk jij dat we samen gaan borrelen??

Mijn naam is Frits Friday en ik ben jouw vrijdagborrel op de mooiste en meest unieke locaties. Ik zorg voor lekkere muziek, heerlijke drankjes, waanzinnige hapjes en ik nodig jou, je vrienden en vriendinnen uit voor gezelligheid en vooral veel gekkigheid! Graag neem ik je mee tijdens mijn reis door de stad van de ene locatie naar de andere.

Op vrijdag 22 november nodig ik jullie uit voor een heerlijk avond op een prachtige locatie. Ik weet zeker dat jullie dat ook zullen vinden!!

Bij Frits gaat het om vroeg samenkomen, vroeg feesten en op tijd weer naar huis. Daarom is eten ook altijd een belangrijk onderdeel van de avond. In samenwerking met De Vereeniging heb ik daarom een speciaal Frits-menu laten samenstellen, zodat je met vrienden of collega’s eerst heerlijk kunt komen dineren voordat je de dansvloer op gaat

Zoals je in de ticketshop kunt zien, zijn er borreltickets en diner + borreltickets. Een diner + borrelticket verzekert je van een plekje om te eten, een drankje naar keuze ((alcoholvrij)bier, wijn, fris, koffie of thee) én toegang tot Frits! Dus als je een diner + borrel ticket koopt, hoef je niet ook nog een ticket voor Frits te kopen. Bovendien kost je ticket voor Frits i.c.m. het diner maar €7,50 (het diner kost namelijk 27,50)!

Hierbij het Frits diner menu:
Voorgerecht: (vegetarisch) BBQ Wortel; tartaar van bbq wortel, zacht gegaard ei, gefrituurd brood, geitenkaasschuim

Hoofdgerecht vlees: Sukade langzaam gegaard, zoete ui, knolselderij, jus van citroentijm
OF
Hoofdgerecht vis: Kabeljauw gegaard in zeewierboter, volkorenquinoa, bbq prei, saus van pomoen en limoen
OF
Hoofdgerecht vega: Knolselderij van het spit, gepofte boekweit, zoete witte ui, saus van gedroogde paddenstoelen en geitenboter

Let op! Inloop voor het diner is tussen 18:00 en 18:30 uur dus zorg dat je op tijd binnen bent. Rond 20:00 uur zijn we dan wel uitgegeten en kunnen de tafels aan de kant voor nog meer ruimte het er allemaal weer af te dansen!

Of je nou voor de house, disco of hits van Frits komt; die handjes gaan sowieso de lucht in en die voetjes gaan sowieso van de vloer! ZIN IN!!

De kaartverkoop start donderdag 24 oktober om 19:00 via http://bit.ly/FritsNijmegen Zorg dat je een wekker hebt gezet, want de vorige editie ging het erg hard met de tickets.


Wat kunnen jullie van mij verwachten:
· De leukste borrel
· Drankjes, hapjes en flirtjes
· DJ’s + handjes in de lucht
· De leukste vrienden en vriendinnen
· Het ultieme stoom afblaas moment
· Oftewel; De perfecte start van jouw weekend

Meld je vast aan voor het event om op de hoogte te blijven van alle info. Nodig je collega’s, vrienden en vriendinnen uit voor een super gezellige avond en de ideale start van je weekend

Datum: vrijdag 22 november, 18:00 uur.
Waar is Frits? Bij (...) in Nijmegen!
Tickets? Verkoop start donderdag 24 oktober om 19:00 via http://bit.ly/FritsNijmegen
Muziek? Onze DJ's draaien de lekkerste House en Disco platen, maar zullen je ook zeker verrassen met heerlijke RnB en hitjes

Liefs, Frits

Kennen wij elkaar nog niet?
Hoi, ik ben Frits, jouw vrijdagborrel op unieke locaties! Sinds vrijdag 30 januari 2015 organiseer ik de gezelligste vrijdagborrels. Ik hou van afwisseling en ben dus elke editie op een andere locatie te vinden. Ik nodig jou, je vrienden en vriendinnen uit voor een dansje en vooral veel gezelligheid op de mooiste locaties! Kort samengevat; Friday it is!

Als eerste op de hoogte zijn van alle laatste Frits nieuwtjes? Meld je aan voor de mailing via: https://fritsfriday.nl/mailing/

Volg mijn avonturen ook op Insta: @fritsfriday

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Concertgebouw de Vereeniging

Keizer Karelplein 32H

6511NH Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen