€ 13,50 – € 15

Frits in de bios!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

LAB-1

Keizersgracht 19

5611GC Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Eindhoven!!

Wat was het een heerlijke eerste editie met jullie bij Kazerne! Ik heb echt van jullie genoten en het was ontzettend gezellig. Dat smaakt meteen naar meer!! Daarom nodig ik jullie uit voor de tweede editie bij... Locatie hou ik toch nog eventjes geheim. Maar ik ben er zeker van dat ik jullie weer weet te verrassen met deze bijzondere plek.

Mijn naam is Frits Friday en ik ben jouw vrijdagborrel op de mooiste en meest unieke locaties. Ik zorg voor lekkere muziek, heerlijke drankjes, waanzinnige hapjes en ik nodig jou, je vrienden en vriendinnen uit voor gezelligheid en vooral veel gekkigheid! Graag neem ik je mee tijdens mijn reis door de stad van de ene locatie naar de andere.

Wat kunnen jullie van mij verwachten:
· De leukste borrel
· Drankjes, hapjes en flirtjes
· DJ’s + handjes in de lucht
· De leukste vrienden en vriendinnen
· Het ultieme stoom afblaas moment
· Oftewel; De perfecte start van jouw weekend

Meld je vast aan voor het event om op de hoogte te blijven van alle info. Nodig je collega’s, vrienden en vriendinnen uit voor een super gezellige avond en de ideale start van je weekend.

Datum: vrijdag 29 november, 18:00 uur.
Waar is Frits? Bij LAB -1 in Eindhoven!
Tickets? Verkoop start maandag 21 oktober om 19:00 via (link volgt)
Muziek? Onze DJ's draaien de lekkerste House en Disco platen, maar zullen je ook zeker verrassen met heerlijke RnB en hitjes

Liefs, Frits

Kennen wij elkaar nog niet?
Hoi, ik ben Frits, jouw vrijdagborrel op unieke locaties! Sinds vrijdag 30 januari 2015 organiseer ik de gezelligste vrijdagborrels. Ik hou van afwisseling en ben dus elke editie op een andere locatie te vinden. Ik nodig jou, je vrienden en vriendinnen uit voor een dansje en vooral veel gezelligheid op de mooiste locaties! Kort samengevat; Friday it is!

Als eerste op de hoogte zijn van alle laatste Frits nieuwtjes? Meld je aan voor de mailing via: https://fritsfriday.nl/mailing/

Volg mijn avonturen ook op Insta: @fritsfriday

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

LAB-1

Keizersgracht 19

5611GC Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen