€ 15 – € 16

Frits & Lotje's Grote Herfstborrel | Leiden

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stadsgehoorzaal

Breestraat 60

2311CS Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Oh, oh, oh, Leiden!!

Wat hebben wij van onze kennismaking met jullie genoten op vrijdag 26 juli tijdens 'De grote zomerborrel'! We vonden het zo leuk dat we meteen zijn gaan kijken of we daar een leuk vervolg aan konden geven. En dat kan!

Op vrijdag 22 november nodigen we jullie uit voor Frits & Lotje's Grote Herfstborrel bij Stadsgehoorzaal Leiden! Wat een fantastische plek om met jullie een feestje te bouwen.

Maak je op voor de ultieme vrijmibo met de lekkerste muziek van de leukste DJ's, heerlijke food en spetterende drankjes. Natuurlijk wordt er ook voor allerlei ander entertainment gezorgd. En dan zijn jullie er ook nog om het feest compleet te maken!

Lotje Amsterdam:
November 2018 kwam Lotje voor het eerst naar Leiden en Lotje loves Leiden En jullie houden van Lotje, want we zijn nu 4 mega gezellige edities in de Waag én een Grote Zomerborrel verder en ze kan er geen genoeg van krijgen! Ze heeft dus besloten om haar grote broer Frits Friday weer uit te nodigen.

Lotje houdt wat meer van de RnB en Hiphop en gaat een paar DJ's uitnodigen die jullie heupjes van links naar rechts doen wiegen. Schudden met die billen en zak, zak, zak, zak... De dansvloer wordt heter dan heet en dat past natuurlijk perfect bij de vrijdagavond/

Frits Friday:
Na Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Haarlem is ook Leiden inmiddels bekend met zijn feesten. Frits had een geweldige kennismaking met jullie tijdens de Grote Zomerborrel en dat smaakt naar meer. Na edities in o.a. het Amstel Hotel, het Kurhaus en Muntgebouw Utrecht kan Frits niet wachten om ook de Stadsgehoorzaal aan dit rijtje toe te voegen!

Frits heeft gezelligheid altijd het hoogst op z'n lijstje staan en met jullie gaat dit op 22 november zeker weten lukken! Frits zorgt voor lekkere muziek, heerlijke drankjes, waanzinnige hapjes en nodigt jou, je vrienden en vriendinnen uit voor gezelligheid en vooral veel gekkigheid!

Verwacht de lekkerste DJ's die de avond weten op te bouwen naar een heerlijke climax. Die handjes gaan zeker weten de lucht in op de gezelligste house, disco en die hits van toen en nu

TICKETS:
De ticketverkoop voor Frits & Lotje's Grote Herfstborrel start op donderdag 26 september om 19:00 uur via:

SCHRIJF JE IN:
Als eerste op de hoogte zijn van alle laatste Frits nieuwtjes? Meld je aan voor de mailing via: https://fritsfriday.nl/mailing/

Tot 22 november bij Frits & Lotje's Grote Herfstborrel!

Liefs, Frits & Lotje

PS: volg onze avonturen ook op insta @fritsfriday & @followlotje

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stadsgehoorzaal

Breestraat 60

2311CS Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen