Frontwomen Conference 24 maart

Venster Acties

Frontwomen Conference 24 maart

Frontwomen Conference vrijdag 24 maart

Door Frontrunners Ministries

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 24 mrt. 2023 19:45 - 22:00 CET

Locatie

Jubilee Church 16 Venestraat 4931 BP Geertruidenberg Netherlands

Over dit evenement

Frontwomen Conference - Women on Fire

De tijd is aangebroken dat vrouwen gaan opstaan, hun plaats innemen en wandelen in hun identiteit zoals God het heeft bedoelt! Dat de vijand geen invloed meer zal hebben omdat zij weten dat zij regeren met Hem en overwinnaars zijn in Christus!

Wij zijn in deze wereld, maar niet van deze wereld en het is tijd om onszelf te onderscheiden. Wij zijn geen slaven meer, maar dochters van De Koning!

Kom met ons mee en laat je aangevuurd en geactiveerd worden om de roeping die God je heeft gegeven te vervullen met vuur en vreugde!

Deze avond is gevuld met worship, verschillende spreeksters en aan het einde is er ook tijd voor bediening en gebed.

De missie van Frontwomen is "een generatie vrouwen oprichten die volledig voor God gaat." Tijdens deze conferentie willen wij vrouwen inspireren en activeren om "On Fire" te raken voor God en om volledig voor God te gaan!

"Want God heeft ons niet gegeven een geest van vreesachtigheid, maar van kracht en liefde en bezonnenheid." 2 Timotheüs 1:7

Het is Zijn Heilige Geest die in ons woont en Hij heeft ons een opdracht gegeven op aarde om Zijn handen en voeten te zijn en sterker nog Hij heeft niet alleen de prijs betaald, maar ons ook de kracht en autoriteit gegeven om Zijn Koninkrijk te brengen op aarde!

Over de organisator

Georganiseerd door
Frontrunners Ministries

Frontrunners is een bediening onder leiding van Tom en Femke de Wal. De missie die God aan hen gegeven heeft is om ‘frontrunners’ op te richten (n.a.v. 1 Korinthe 9:24). Dit oprichten bestaat uit zowel het bereiken van mensen, als mensen toerusten die volledig voor Gods Koninkrijk gaan en wandelen in hun roeping en bestemming.

De visie die God heeft gegeven om dit doel te bereiken is door een compleet platform te bouwen waarop allerlei manieren mensen bereikt en toegerust worden.

Houd ook onze Facebook pagina in de gaten om zo direct al het nieuwe onderwijs en updates te kunnen volgen.

Verkoop beëindigd