€ 27,24 – € 40,69

Funky Pianos XXL "De grootste LIVE kerstborrel van Nederland"

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

SilverDome

20 Van der Hagenstraat

2722 NT Zoetermeer

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op vrijdag 22 december 2017 organiseert, het gezelligste en tevens zeer populaire “dueling pianos” show Funky Pianos, voor de 2e keer een waanzinnig XXL optreden in de Silverdome te Zoetermeer. De Silverdome wordt omgetoverd tot “De grootste LIVE kerstborrel van Nederland”.

De ideale gelegenheid om samen met jouw collega’s, zakenrelaties, vrienden en familie de kerstdagen op een geweldige, sfeervolle en unieke manier in te luiden!

Naast het avondvullende programma waarbij Funky Pianos de avond opbouwt van een informele borrelavond tot aan 100% feest (gegarandeerd!), zijn er ook speciale optredens van topartiesten die perfect bij deze muzikale avond passen!

De drie beste zangeressen van Nederland en tevens het succesvolle Songfestival trio OG3NE is AANWEZIG bij “De grootste LIVE kerstborrel van Nederland”. Niet alleen aanwezig, maar zij blazen met hun fantastische stemmen het figuurlijke dak van de Silverdome eraf! Uiteraard met hun eigen repertoire, maar ook met een speciaal kerst tintje.

De mannen van Re-play zingen hun leukste en bekendste hits van vroeger en nu en zullen naast hun eigen nummers ook diverse bekende kerstnummers coveren.

Ook één van de beste zangers van Nederlands mogen wij verwelkomen op de 2e Funky Pianos XXL editie. Mike Peterson zingt zowel Engels- als Nederlandstalige nummers en reken er maar op dat deze op 22 december uit volle borst worden meegezongen.

Wil jij jouw favoriete nummer horen deze avond? Dat kan! Bij onze speciale Funky Pianos hostessen kun je jouw favoriete nummer invullen op de Funky Pianos request cards en zij brengen de verzoekjes naar het podium.

ACTIE
Grijp jouw kans om voor slechts € 9,95 “De grootst LIVE kerstborrel van Nederland” bij te wonen.
LET OP: Er zijn 1000 voordeeltickets beschikbaar!

TICKETS | LET OP 18+
www.funkypianos.nl

VIP
Wil jij dit evenement met jouw bedrijf, zakenrelaties, vrienden of familie als VIP beleven? Er zijn twee VIP arrangementen beschikbaar. Als VIP gast heb je de beschikking over een eigen tafel direct aan het podium en heb je perfect uitzicht op de show en de artiesten. Geïnteresseerd? De VIP arrangementen zijn te vinden onder het kopje ‘’nieuws’’ op de website www.funkypianos.nl.

Voor reserveringen of meer informatie mail dan naar info@funkypianos.nl

FUNKY PIANOS DINER BUFFET
Direct de borrel willen bijwonen, maar geen tijd om eten? Geen paniek! Tussen 19.00 uur en 21.00 uur verzorgen wij een speciaal Funky Pianos diner buffet! Wil jij een dinerbuffet reserveren met jouw collega’s, zakenrelaties, vrienden of familie? Mail voor meer informatie of reserveringen naar info@funkypianos.nl.

Binnenkort verschijnt het dinerbuffet online onder het kopje ‘’nieuws’’ op de website www.funkypianos.nl

LEEFTIJD
18+

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

SilverDome

20 Van der Hagenstraat

2722 NT Zoetermeer

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen