Uitverkocht

Future Downtown Eindhoven: in gesprek met Winy Maas

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

VDMA gebouw

31T Vestdijk

5611 CA Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Steden staan voor enorme uitdagingen. Klimaatverandering, verdichting, de komst van nieuwe technologieën, maar ook de overstap naar een ‘niet-fossiele samenleving’ vormen tegelijk ook kansen voor de stad. Maar hoe? Welke perspectieven zijn er? Wat betekent verdichten en het vergroenen van de stad nu daadwerkelijk? En, wat betekent het voor Eindhoven? Winy Maas geeft zijn visie op de toekomst van de stad, de Binnenstad en Eindhoven. Maar hij gaat zeker ook met zijn gehoor in gesprek tijdens de Dutch Design Week 2018.

Winy Maas is een van de medeoprichters van het wereldwijd opererende MVRDV, gevestigd in Rotterdam. Het bureau geniet wereldwijd bekendheid vanwege spraakmakende projecten, zoals het Nederlandse paviljoen van gestapelde landschappen op de Expo 2000 in Hannover, de Markthal in Rotterdam of The Frøsilo, twee tot woonflats getransformeerde betonnen silo’s in Kopenhagen. Hij is als hoogleraar verbonden aan de TU Delft en richtte hier in 2008 The Why Factory op, een onderzoeksinstituut voor de toekomstige stad. Ook is hij als supervisor betrokken bij de ontwikkeling van de binnenstad van Eindhoven.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met gemeente Eindhoven. Reserveer vast een plaats voor deze bijoonkomst op woensdag 24 oktober 14.00 uur VDMA-complex.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

VDMA gebouw

31T Vestdijk

5611 CA Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen