Gratis

FUTURE HEALTH DESIGNERS MEETUP

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Jaarbeurs Innovation Mile (JIM)

6 Jaarbeursplein

Beatrixgebouw 6e verdieping

3521 AL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Future Health Designers zijn creatieve talenten die met een goed gevoel voor wat er speelt in de zorg, mensen centraal stellen in hun ontwerpen. Ben jij ontwerper en heb je interesse in de zorg, maar weet je niet goed wat je er precies kunt bijdragen met jouw vaardigheden? De Future Health Designers meetup is er om kennis te maken met professionele zorgontwerpers, hun methoden en de mogelijkheden voor een carrière als Future Health Designer.

Tijdens de meetup leer je kijken naar vraagstukken die spelen in de zorg en hoe je daar met ontwerpmethoden verbetering in kunt aanbrengen. Samen met professionele 'zorgontwerpers' ga je aan de slag met het maken van patient journeys, maak je kennis met persuasive design en andere opkomende methoden om de zorg persoonlijker en menselijker te maken.

Ook vertellen we je wat U CREATE nog meer voor jou kan betekenen als je als ontwerper verder wilt in de zorg. Een traineeship, begeleiding die we bieden aan startups of een van onze innovatieprojecten kan zomaar een opstap zijn voor misschien wel de start van jouw carrière als Future Health Designer.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Jaarbeurs Innovation Mile (JIM)

6 Jaarbeursplein

Beatrixgebouw 6e verdieping

3521 AL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen