Future Leaders Event 'Shoot for the Stars'

Venster Acties

Weinig tickets over

Future Leaders Event 'Shoot for the Stars'

Netwerkbijeenkomst 31 januari 2023 'Shoot for the Stars' - Hoe wordt de stem van jongeren en andere stemmen gehoord in de bestuurskamer?

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Oceans Haarlem 26 Gonnetstraat 2011 KA Haarlem Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 3 uren
  • eTicket voor mobiel

Toekomstbestendig Besturen 'Shoot for the Stars - 31 januari 2023

LET OP: De prijs voor bedrijven is 100 euro (incl BTW), als je zelfstandig bent (ZZP) kun je de kortingscode NB-FLN-Vriend invoeren en krijg je 50% korting.

NieuwBestuur organiseert op 31 januari 2023 de kennisbijeenkomst over toekomstbestendig besturen 'Shoot for the Stars' bij Oceans in Haarlem. Deze bijeenkomst wordt speciaal georganiseerd voor Future Leaders en Current leaders die willen leren over toekomstbestendig besturen. Future Leaders zijn ambitieuze jonge professionals tussen de circa 25-en 35 jaar, die willen leren hoe ze meer invloed kunnen uitoefenen op toekomstbestendige besluitvorming binnen hun eigen organisatie. Current leaders die willen leren over toekomstbestendig besturen zijn ook van harte welkom! Op 31 januari gaan we met elkaar in gesprek om te onderzoeken hoe bestuurders kunnen besturen met meer draagvlak onder jongeren.

Wat is toekomstbestendige besluitvorming - ESG?

Toekomstbestendige besluitvorming gaat over het realiseren van de ESG-doelen. Dat gaat over Ecologische doelen, zoals een positieve impact hebben op duurzaamheid en biodiversiteit. Dat gaat over Sociale doelen, zoals een positieve impact hebben op inclusief en eerlijk zaken doen waarbij iedereen gelijke kansen heeft en eerlijk betaald wordt. En dat gaat over doelen op het gebied van Governance, zoals transparant bestuur, open staan voor de signalen en wat het betekent om als bestuur 'future proof' te zijn.

Wat mag je verwachten?

Doel van de bijeenkomst op 31 januari 2023 is Future Leaders en Current leaders inspireren, verbinden en inzichten meegeven over de kracht van de stem van jongeren binnen toekomstbestendige besluitvorming.

Programma: inloop vanaf 15.00 uur - start om 15.30 uur (na afloop ben je van harte welkom voor de borrel in Mama Gaia)

- We bespreken de kernpunten van Future Proof Governance (en laten inspirerende voorbeelden zien!)

- We laten zien hoe je een YoungBoard opricht en succesvol een plek geeft als slijpsteen bij besluitvormingsprocessen (en hoe je dat kan verbinden aan onder meer de Generatietoets en meer draagvlak onder jongeren)

- Voel je onderdeel van een uniek netwerk van ambitieuze professionals met vitale toekomst-energie!

-Leer van voorbeelden hoe je als Future Leader/YoungBoard invloed kan uitoefenen op de thema's die jij belangrijk vindt binnen jouw organisatie

- Bijzondere mensen ontmoeten die met dezelfde vraagstukken rondlopen als jij, en ook samen de antwoorden vinden

- Als eerste toegang tot de Open Academy for Future Proof Governance - (start in 2023)

- Een fijne middag beleven met gratis (vegan) hapje en en een drankje in het beste restaurant van Haarlem: Mama Gaia!

Wat is NieuwBestuur?

NieuwBestuur is een onafhankelijk platform van Future Leaders, Current leaders, Thought Leaders, ervaringdeskundigen, trainers en wetenschappers die sinds 2010 gezamenlijk onderzoek doen naar de betekenis van toekomstbestendig besturen, daar invulling aangeven door events te organiseren, ontwikkel-programma's te ontwikkelen voor organisaties en ondersteuning te bieden op het gebied van Future Proof Governance (FPG).

WORD ONDERDEEL VAN FUTURE LEADERS NETWERK VAN NIEUWBESTUUR

Op 31 januari 2023 lanceert NieuwBestuur officieel het Netwerk voor Future Leaders, en jij kan daar meteen onderdeel van worden door je in te schrijven voor het jaar 2023 – 2024.

Wat is het NieuwBestuur Netwerk van Future Leaders?

1. Interessant netwerk van gelijkgestemden toekomstgerichte Professionals van verschillende organisaties- Het Future Leaders Netwerk (FLN) van NieuwBestuur is een netwerk dat zich speciaal richt op het bij elkaar brengen van Future Leaders en Current Leaders van verschillende organisaties, die zich willen verbinden, zich willen laten inspireren en die willen leren van goede voorbeelden en succesverhalen over toekomstbestendig besturen en circulair leiderschap.

2. Toegang tot bijeenkomsten en workshops – Het Future Leaders Netwerk komt in 2023 om de circa twee maanden bij elkaar in het Future Proof Governance Huis bij Oceans. Tijdens de bijeenkomsten worden er speciale events, workshops, trainingen en ontmoetingen georganiseerd. Aansluitend kan er onder het genot van een hapje en een drankje geborreld worden aan de bar bij Mama Gaia

3. Met korting en gegarandeerde toegang tot de Future Leaders Academy Leden van het FLN kunnen met voorrang en met 10% korting trainingen en workshops volgen aan de NieuwBestuur Future Leaders Academy. Meer informatie daarover ontvangen de deelnemers op het event van 31 januari 2023.

Aanmelden- Vanaf 31 januari 2023 kunnen Future Leaders zich persoonlijk aanmelden voor het netwerk en lid worden voor het jaar 2023 (lidmaatschap voor 12 maanden looptijd t/m januari 2024). Na aanmelden volgt een kort intakegesprek met een van de team-members van NieuwBestuur. De kosten voor het FLN netwerk bedragen 450,- euro (excl BTW) per jaar (minus de eventuele kosten die de deelnemer betaald heeft voor het event op 31 januari 2023).

Lidmaatschap– Als lid van het FLN krijg je in 2023 een jaar lang gratis toegang tot events/workshops/ontmoetingen/groepssessies, toegang tot het netwerk van Future Leaders en Current leaders van Nieuwbestuur en een jaar lang tot 10% korting op trainingen en coachingsessies aan de Future Leaders Academy van NieuwBestuur.

Word jij ook onderdeel van dit impactvolle netwerk van Future Leaders vol toekomst-energie!?

Sluit je aan op 31 januari 2023!

Afbeelding van evenement
Afbeelding van evenement
Afbeelding van evenement
Afbeelding van evenement
Afbeelding van evenement
Afbeelding van evenement
Afbeelding van evenement
Weinig tickets over