Future Proof Plastics 2021

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Oude Magazijn

310 Soesterweg

3812 BH Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Future Proof Plastics: resultaten van nieuw onderzoek over plastics, interessante sprekers, een interactief debat en netwerken.

Over dit evenement

Wilt u als eerste de resultaten van een nieuw onafhankelijk onderzoek over kunststof en rubber horen? Bent u geïnteresseerd in de reacties van toonaangevende vertegenwoordigers uit de industrie, het bedrijfsleven, de overheid, wetenschap en NGO’s op dit rapport? Meld u dan aan voor het seminar Future Proof Plastics op 2 november.

Op locatie of via de livestream | U kunt er live bij aanwezig zijn in het Oude Magazijn in Amersfoort. Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten, met elkaar ervaringen te delen, elkaar te inspireren en inhoud te geven aan de uitdagende discussie over circulariteit. Toch begrijpen wij het als u het seminar liever online volgt. Ook dat is mogelijk. U kunt het vanachter u eigen computer meekijken via de livestream. Geef bij u aanmelding aan, waar uw voorkeur naar uitgaat.

Gratis, maar ... | Future Proof Plastics is gratis toegankelijk, maar vooraf aanmelden is verplicht. Voor gratis deelname geldt wel één belangrijke voorwaarde. Wij willen er alles aan doen om verspilling van voedsel en energie tegen te gaan. Daarom brengen wij bij ‘no show’ een fee van € 75,- in rekening als u op de dag zelf én zonder schriftelijke of telefonische afmelding niet aanwezig bent. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw aanwezigheid bij de lunch en netwerkborrel zo zorgvuldig mogelijk aangeeft. Annuleren kan tot donderdag 28 oktober. Bij verhindering is een collega van harte welkom.

Vragen of meer informatie nodig? | Alle informatie over het seminar Future Proof Plastics kunt u terugvinden op de website van Rethink Plastics, www.rethinkplastics.nl.

Datum en tijd

Locatie

Het Oude Magazijn

310 Soesterweg

3812 BH Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Rethink Plastics

Organisator van Future Proof Plastics 2021

Met Rethink zet de kunststof- en rubberindustrie zich actief in als belangrijke (gespreks)partner binnen de Nederlandse economie en samenleving. Of dit nu gaat over kunststof en rubber in het algemeen of over daaraan gerelateerde maatschappelijke thema’s en specifieke onderwerpen. Onze leden maken bijzondere en waardevolle producten en zien het als hun taak om dat op een zo duurzame en efficiënte manier te doen. We zijn er trots op om dat te laten zien! We willen onze kennis en visie delen en onze betrokkenheid bij maatschappelijke discussies vergroten en versterken.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen