Donatie

FutureNet: iets voor jou?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Wegens omstandigheden gaat dit event niet door. Neem contact met ons op voor informatie of zie ik je op 30 maart?

Keizersdijk 48

4941 GG Raamsdonksveer

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Beschrijving van het evenement
Lees je ook steeds vaker over online geld verdienen. Tijdens dit evenement laat Steve Alink zien hoe dat mogelijk is.

Over dit evenement

FutureNet is een sociaal netwerk, vergelijkbaar met Facebook, maar met meer mogelijkheden.

De visie van de eigenaren van FutureNet is om iedereen de kans te bieden in overvloed te leven, voldoende geld te hebben om te doen wat je wilt en ook anderen alle mogelijkheden te bieden hun dromen te gaan leven.

In de realiteit die we nu allemaal kennen is dat bij lange na niet voor iedereen mogelijk, zeker niet voor lager opgeleiden of mensen in een uitkeringssituatie. Bedrijven werken nog vanuit een piramideconstructie: de directeur staat in zijn eentje bovenaan en verdient vaak het meest. De volgende laag zijn managers, dan teamleiders, dan uitvoerend personeel etc. Allen die onderaan staan zullen nooit meer gaan verdienen dan hun teamleider, manager of de directeur. Dat klopt niet in de visie van Stephan en Roman (de oprichters van FutureNet), het zou voor iedereen mogelijk moeten zijn om meer dan voldoende geld te verdienen en iedereen verdient het om geld in overvloed te hebben.

Hun missie is de wereld te veranderen door een andere manier van werken en verdienen aan te bieden en daarbij ook concreet een bijdrage te zijn aan het verbeteren van de wereld. De Futurenet Foundation is in het leven geroepen om het regenwoud te redden en een bijdrage te leveren aan de ondervoeding en bij te dragen aan innovatieve en buitengewone oplossingen te brengen in de Technisch-medische wereld. Lees hier meer: https://futurenetfoundation.org/program/

Sporters worden door FutureNet gesponsord om dat te doen wat hun lief is waar ze goed in zijn. FutureNet sponsort ook bijvoorbeeld een F1-team.

Deze mannen creëren een totaal andere realiteit op financieel gebied en werken vanuit hun hart, zij zijn in de afgelopen jaren met 2 voetjes op de grond blijven staan en hebben de intentie een zo groot mogelijke bijdrage te zijn voor de wereld en de mensen erop met het geld wat gegenereerd wordt.

Geld is niet het doel, het is het middel om er goed mee te doen, om te creëren, levens te veranderen, de aarde te helpen, een duurzame samenleving te creëren iedereen een toekomst te bieden in overvloed.

Overvloed is er namelijk voor iedereen en FutureNet maakt het mogelijk om dat ook bereikbaar te maken voor iedereen. Er zijn diverse mogelijkheden om voor jezelf een financiële realiteit te creëren, voorbij wat je je kunt voorstellen.Wij zullen een aantal mogelijkheden en manieren aan je vertellen en uitleggen.De toegang is gratis, zodat iedereen kan deelnemen.Een consumptie is voor onze rekening, de overige betaal je zelf.Na afloop is er de mogelijkheid om aan een netwerkborrel te nemen.

Doe je mee? Grijp je deze kans? Gun je jezelf en anderen deze mogelijkheid op een leven voorbij wat je je kan voorstellen?

Is het niet die hoogste tijd dat je je DROMEN gaat LEVEN, met gemak?

Inloop is vanaf 9:00 en we beginnen om 9:30.

Kun je niet op dit evenement zijn, vraag dan via contact (onderaan) aan of er nog meer evenementen komen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Wegens omstandigheden gaat dit event niet door. Neem contact met ons op voor informatie of zie ik je op 30 maart?

Keizersdijk 48

4941 GG Raamsdonksveer

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen