G1000University 2022

G1000University 2022

Venster Acties en details

€ 50 – € 121

Datum en tijd

Locatie

Prodentfabriek l Industrieel Studio en evenementencomplex in Amersfoort

20 Oude Fabriekstraat

3812 NR Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Hoe werkt een Burgerberaad in de praktijk en welke nieuwe ervaringen zijn er mee opgedaan het afgelopen jaar in Nederland?

Over dit evenement

Het Burgerberaad is overal! Na een lange aanloopperiode die begon in 2014, en een intensieve lobby van diverse organisaties en coalities staat het Burgerberaad op de kaart! We kunnen verwachten dat er in de komende jaren op allerlei plaatsen Burgerberaden plaats gaan vinden. Dat is geweldig nieuws, tijd om te leren van alles wat er gaande is, zodat we de fouten uit het verleden niet opnieuw maken en echt impact kunnen laten zien.

Dit jaar zoomen we tijdens de University daarom in op de praktijk van het Burgerberaad in Nederland. Door lopende Burgerberaad-trajecten te presenteren. En jullie de gelegenheid te bieden om met de organisatoren, partners en sponsors ervan in gesprek te gaan over hun ervaringen en inzichten. Zodat die meegenomen kunnen worden bij de organisatie van nieuwe burgerberaden.

Op onze website lees je alles over het programma en welke sprekers je kunt verwachten.

Wij kijken uit naar je komst op 1 september bij de 9de G1000University!

Kosten tickets:

Burgers: 50 euro, incl. btw*

Professionals: 121 euro incl. btw*.

*De prijs van de tickets is inclusief lunch, borrel, koffie/thee/water en lekkers gedurende de dag. De ticketprijs zijn bijna kostendekkend. De overige kosten worden door de Stichting gedragen.

Het uitgebreide programma ontvang je een maand voorafgaand in de mail.

Delen met vrienden