€ 78,62

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Als Grande Finale van de eerste helft van het lustrumseizoen organiseren we op 16 december een groots Lustrum Galadiner in het clubhuis.

Een stijlvolle gelegenheid om niet alleen terug, maar vooral ook om vooruit te kijken. Samen met mensen die nu, in het verleden of wellicht in de nabije toekomst een warme band met de club hebben, hadden of willen opbouwen. We gaan nog niet te veel vertellen, behalve dat we garanderen dat het een culinair hoogstaand evenement zal zijn in de vorm van een walking dinner. De kosten van het NHC Lustrumdiner (inclusief goede wijnen) bedragen slechts € 75,- per persoon. We willen benadrukken dat deze avond niet bedoeld is als sponsor- of fondsenwervingsactiviteit. Het spreekt voor zich dat we de opbrengst zullen aanwenden om iets blijvends voor de club te verwezenlijken. In dat kader staan we dan ook meer dan open voor suggesties of extra bijdragen om van het NHC Lustrumdiner een ongekend succes te maken. Voor jou én voor de club.

Het NHC Lustrum Galadiner wil je niet missen! Zet daarom 16 december alvast in je agenda en reserveer je komst door een ticket te kopen.


Wacht niet te lang, want we hebben slechts 150 plaatsen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen