Gratis

Galerie Atelier opent met serie "Rembrandt herrijst uit Nederlandse aarde"

Venster Acties en details

Gratis
Beschrijving van het evenement
Nu tijdelijk compleet te bewonderen: "Rembrandt herrijst uit Nederlandse aarde" in Galerie Atelier Judith Dubois

Over dit evenement

Ter ere van mijn serie "Rembrandt herrijst uit Nederlandse aarde" wil ik jullie van harte uitnodigen voor een bezoek in mijn Galerie Atelier Judith Dubois, waar tijdelijk de volledige serie te zien zal zijn.

Mijn aardse kunstwerken gaan over de schoonheid van de natuur en contact maken met de wereld om ons heen. Dat doe ik door alléén maar gebruik te maken van zand, aarde, schelpen, mergel, steenkool en natuurlijke materialen uit de aarde gelijmd op houten paneel.

Rembrandt bestudeerde voortdurend het licht en de menselijke gemoedstoestand. In zijn schilderijen kijken de mensen je echt aan, het is alsof je contact met ze maakt. Mijn techniek leent zich er perfect voor om dat over te brengen. Daarom heb ik Rembrandt’s meesterwerken op mijn manier weergegeven. En wist je dat ook Rembrandt opgroeide in een tijd van een heftig virus en turbulente globalisering?

Ter ere van de opening is mijn meest recente werk "het Joodse bruidje" tot half december te zien voordat het naar de smachtende particuliere opdrachtgever gaat.

Zin in een persoonlijk ontvangst en een kijkje in de keuken? Je bent welkom vanaf 4 november, reserveer een van de tijdsblokken ivm met de corona maatregelen of maak een afspraak op een andere datum via het contactformulier op de website. En neem alvast een voorproefje op www.rembrandtdutchsoil.com .

Een bezoek aan Galerie Atelier Judith Dubois in hartje Amsterdam is Coronaproof en gemakkelijk te combineren met het nabij gelegen Rijksmuseum.

Tot ziens!

Judith

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen