"GAME CHANGERS" - Team Beats x HIPHOPHUIS

Venster Acties en details

Postponed

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

HipHopHuis

19A Delftsestraat

3013 AD Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Zondag 21 november presenteren Team Beats en HipHopHuis: "Game Changers"

Over dit evenement

Zondag 21 november presenteren Team Beats en HipHopHuis: ‘Game Changers’. Een nieuw programma waarin succesvolle Nederlandse hiphop-producers exclusieve productietips en studiotrucs delen aan de hand van dé 10 hiphop-producers aller tijden die hen beïnvloed hebben. In ‘Game Changers’ neemt onze spreker je in een unieke masterclass mee in de coming of age van een succesvolle hiphop-producer.

De hoofdgast bij deze editie van ‘Game Changers’ is niemand minder dan: Shafique Roman. Verantwoordelijk voor meer dan 200 miljoen streams op Spotify en producer voor onder anderen Frenna, Murda, Boef, Bizzey, Wilde Westen, Kevin, Broederliefde en vele anderen.

Hij legt in deze masterclass uit waarom deze 10 producers zo belangrijk en invloedrijk zijn voor hiphop in het algemeen en hem in het bijzonder. Wat hij precies van deze producers geleerd heeft. Én hoe dat heeft geholpen bij het creëren van zijn eigen succesvolle sound.

Moderator van dit interview is muziekjournalist en artiestenmanager Pay Kolmüs.

Leer van de legends! In een propvol programma vol praktijktips, achter de schermen-kennis, hiphopgeschiedenis en exclusieve studio-anekdotes.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

HipHopHuis

19A Delftsestraat

3013 AD Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Stichting HipHopHuis

Organisator van "GAME CHANGERS" - Team Beats x HIPHOPHUIS

Het HipHopHuis is een energieke community van creatieve jongeren met een positief-kritisch wereldbeeld die dagelijks met hiphop- muziek dans of street art bezig zijn. Zij vinden in het HipHopHuis hun plek voor culturele en persoonlijke groei: voor hen is het HipHopHuis een tweede thuis. De missie van het HipHopHuis: de wereld veranderen met HipHop. Dé missing link in cultureel Rotterdam, waar HipHop de grootste jongerencultuur is.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen