Gratis

Gastcollege e-health & zorginnovatie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Innovitapark, broedplaats voor gezond leven, zorg en welzijn

Oostenlijke Havendijk 13

4704 AD Roosendaal

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Graag nodigen wij studenten en docenten uit voor een inspirerend gastcollege over e-health en zorginnovatie. Wij willen graag helpen bij het aanbieden van aantrekkelijke vormen van onderwijs, zodat studenten met een zorgopleiding meer betrokken raken en bewust worden van de vele nieuwe mogelijkheden die er zijn.

Totaal geven we 12 gastcolleges (2 per dag) voor MBO en HBO zorgopleidingen, waarin e-health, zorginnovatie en de implementatie daarvan centraal staan. Er worden succesvolle werkvormen zoals de e-health speurtocht en quiz ingezet om op een vernieuwende manier de studenten enthousiast te maken.

Na het gastcollege in de Zorginnovatiewinkel volgt een rondleiding in het Huis van Morgen (350 meter lopen). In het Huis van Morgen vind je nieuwe, innovatieve producten en diensten die zorgen voor meer gemak en comfort in de thuissituatie.

Meld je snel aan voor een van de gastcolleges. Dit kan individueel of als groep (door de docent). Er zijn geen kosten aan verbonden.

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Het team van de Zorginnovatiewinkel

Reisadvies

Vanaf Rotterdam CS ben je in 38 minuten in Roosendaal. Roosendaal CS bevindt zich op steenworp afstand van het innovitapark en het Huis van Morgen (5 minuten lopen via de passarel).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Innovitapark, broedplaats voor gezond leven, zorg en welzijn

Oostenlijke Havendijk 13

4704 AD Roosendaal

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen