Gratis

Gastvrijheidstraining met nog een vleugje corona door Milo Berlijn

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement
Gastvrijheidstraining met nog een vleugje corona en heel veel humor door Milo Berlijn

Over dit evenement

Deze workshop bezorgt je medewerkers een vrolijke, inspirerende en prikkelende les over gastvrijheid. Geeft je medewerkers inzichten in de blijheid, de service voor jouw gast. Een training/show waarin heel beeldend de do’s en don’ ts van de hospitality worden uitgelegd. Dit alles met pakkende voorbeelden, tips & tricks uit de rijke praktijk van vakman Milo Berlijn.

Leidend hierin de ‘Ik-factor’, want een gastgerichte ‘wij-cultuur’ begint bij de bewustwording dat jij het verschil kunt maken, als jij aardig bent tegen anderen, zijn anderen dat tegen jou. Als jij lacht, krijg je een lach terug. Niet gekunsteld of ‘aangeleerd’, maar juist door dicht bij jezelf te blijven en sociale conventies los te laten. Normaal doen maakt je weer bijzonder. Het leidt tot een kettingreactie die de complete organisatie optilt en blijvend onderscheidend maakt.

• Je leert waarom jij de Ik-factor bent

• Jij kunt het verschil maken

• Je gaat beter om met je gasten

• Je leert hoe je ook niet leuke zaken zoals de corona regels kunt toepassen zonder gedoe.

Iedereen krijgt het boekje Gasten, klanten & vreemde kostgangers en we lanceren de Dordrecht Challenge tijdens deze training

Delen met vrienden

Datum en tijd

Organisator ConcreetAdvies

Organisator van Gastvrijheidstraining met nog een vleugje corona door Milo Berlijn

Petra Venekamp van ConcreetAdvies ondersteunt en adviseert horecaondernemers in hun bedrijfsvoering, zo breed als de bedrijfsvoering in de horeca ook kan zijn, met als specialisatie wet- en regelgeving. Petra  werkt sinds jaar en dag in de gastvrijheidsector. Zodoende kent zij de internationale hotellerie en nationale horecabranche van binnen en buiten en heeft ze veel praktijkervaring met het omgaan met medewerkers. Ook is zij auteur van een aantal horecaboekjes. 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen