€ 1.007,92

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Utrecht

Europalaan 12

3526KS Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

CT Institute geeft op 26 oktober opnieuw een training over privacy en de nieuwe AVG/GDPR regels. Binnen 1 dag leer je wat de nieuwe regels zijn en hoe je deze kan toepassen om een middelgroot bedrijf compliant te maken. De training vindt plaats in Utrecht.


Voor wie

De training is geschikt voor iedereen met enige werkervaring die zich wil verdiepen in de AVG. Het is niet nodig om kennis te hebben over privacy. De cursus is bedoeld voor mensen die in de praktijk aan de slag willen met de AVG. De cursus kan u bijvoorbeeld helpen om privacy-officer te worden, of Data Protection Officer / Functionaris Gegevensbescherming.

Inhoud

Voor deze cursus volgen we het officiële stappenplan van de autoriteit persoonsgegevens zelf (zie dit artikel voor een uitgebreide beschrijving). Deze stappen zijn:

  1. Bewustwording: wat zijn persoonsgegeven en wat voor regels gelden hiervoor
  2. Rechten van betrokkenen: Welke rechten hebben mensen en hoe richt je dit in
  3. Het maken van een register van verwerkingsactiviteiten
  4. Het uitvoeren van een data protection impact assessment
  5. Toepassen van privacy by design en privacy by default
  6. De eisen en taken van de Functionaris Gegevensbescherming
  7. Meldplicht datalekken
  8. Het maken van verwerkersovereenkomsten
  9. De rol van de toezichthouder
  10. Vragen van toestemming in de praktijk

Aan het eind is er tijd voor vragen en antwoorden over toepassing in de praktijk. In de cursus ga je met elke stap zelf aan de slag.

Plaats en tijd

drukkerij1 kantoor ICT Institute UtrechtDe cursus wordt gegeven aan ons kantoor in Utrecht (Europalaan 12). Dit kantoor heeft voldoende parkeerplaatsen en is ook vanaf station Utrecht Centraal met openbaar vervoer of bus te bereiken. We raden iedereen aan om 9.30 aanwezig te zijn (we hebben koffie), zodat we om 10.00 precies kunnen beginnen.
De cursus duurt tot 16.00. Voorbereiding is mogelijk maar niet verplicht. Voorafgaand ontvang u materiaal dat u door kunt lezen. Na afloop ontvang u al het gebruikte materiaal zodat u alles later kunt nalezen en terugvinden.

Kosten en opgeven

De kosten van de training zijn 800 euro ex BTW. Dit is inclusief materiaal, koffie / thee en lunch en een certificaat (‘basistraining AVG’ uitgegeven door ICT Institute). Er zijn een paar plaatsen beschikbaar voor een gereduceerd tarief (bestaande relaties, not-for-profit en startups) van 400 euro ex BTW. Neem hiervoor contact op via sieuwert_at_ictinstitute.nl. U mag ook het contactformulier onderaan deze pagina (zwarte gedeelte gebruiken). De training kan vanaf 4 deelnemers ook inhouse worden gegeven.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Utrecht

Europalaan 12

3526KS Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen