Meerdere data

GEANNULEERD Artyshock - Workshop Bushcraft: initiatie vuurtechnieken

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Scouts & Gidsen Joe English

15 Krekelstraat

9070 Destelbergen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
GEANNULEERD IFV MAATREGELEN TEGEN CORONA Leer vuur maken zonder aansteker of lucifer.

Over dit evenement

Wil je leren vuur maken zonder aansteker of lucifer? Dan is bushcraft iets voor jou. Bushcraft is de kunst van het (over)leven in en met de natuur. Het is een breed pallet aan natuurvaardigheden mét respect voor de natuur. Bushcraft vormt een brug tussen gebruiken van natuurvolkeren en onze voorouders met de hedendaagse maatschappij. Een van de belangrijkste skills bij het leven in de natuur is vuur maken met natuurlijke materialen.

Zelf aan de slag? Kom dan met je mama of papa voor 'een initiatie vuurtechnieken' en leer met succes vuur maken.

Deze workshop is een samenwerking met Gezinsbond Heusden.

(7 tot12j)

Coronamaatregelen

- Schrijf in per bubbel. Per bubbel moet er minstens 1 begeleidende volwassene zijn.

- Enkel kinderen jonger dan 12.

- Volwassenen dragen een mondmasker.

- Volg de richtlijnen van de workshopbegeleider: handen ontsmetten, afstand houden ...

Veelgestelde vragen

Schrijf ik zoon/dochter/vriendjes én mezelf in? Neen. Je moet enkel reserveren voor de kinderen in de bubbel.

Is deelnemen gratis? Neen. De deelname kost per kind 3 euro of 1 knip op je vrijetijdskaart (incl. drankje) Heb je een lidkaart van de Gezinsbond? Dan kan je wel gratis deelnemen.

Kan ik mijn UiTPAS gebruiken bij deze Artyshock-activiteit?Ja. Je ontvangt een punt en koopt, met een UiTPAS met kansentarief, een ticket aan reductietarief (0,6 euro).

Hoe moet ik betalen?Je betaalt na reservatie via overschrijving (info ontvang je na reservatie). Na betaling ben je definitief ingeschreven. Je ontvangt hiervan een bevestiging.

Moet ik zelf materiaal meebrengen?Neen.

Vrijetijdskaart? De gemeentelijke vrijetijdsdiensten organiseren een boeiende waaier van activiteiten, van lezingen in de bib over sportactiviteiten tot workshops en voorstellingen onder het Artyshock-label. De vrijetijdskaart maakt het betalen van deze activiteiten eenvoudiger én goedkoper. Er zijn vrijetijdskaarten van 5 knippen voor 15 euro (€ 3 / knip) en van 10 knippen voor 25 euro (€ 2,50 / knip). De kaart is niet leeftijds- of persoonsgebonden en kan dus gebruikt worden door het hele gezin.Bij het gebruik van een vrijetijdskaart aan reductietarief (5 knippen voor 3 euro, of 10 knippen voor 5 euro) vragen we wel steeds je UiTPAS bij te hebben.Verkooppunten: Bibliotheek Destelbergen, Villa Tuur, Onthaal en Loket vrije tijd

UiTPAS? UiTPAS is een getrouwheidskaart. Per deelname aan een vrijetijdsactiviteit in Destelbergen, en bij uitbreiding bij alle UiTPAS-partners in heel Vlaanderen, ontvang je punten die inruilbaar zijn voor tal van interessante voordelen: gratis tickets, cadeaus, gadgets …- UiTPAS is ook een kortingskaart. Personen met een verhoogde tegemoetkoming of in schuldbemiddeling krijgen met deze pas een reductie van 80% op het vrijetijdsaanbod.- Een UiTPAS koop je voor 5 euro (volw.) of 2 euro (0 - 18 j) op volgende plekken: Onthaal gemeentehuis, Bibliotheek, Villa Tuur, Loket Vrije Tijd, DC De Reinaert en Sociale dienst van het OCMW.- De UiTPAS met kansentarief kost slechts 1 euro en kan je enkel kopen aan het onthaal van het gemeentehuis, in Villa Tuur of op de sociale dienst van het OCMW.

Delen met vrienden

Locatie

Scouts & Gidsen Joe English

15 Krekelstraat

9070 Destelbergen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen