Verkoop beëindigd

GEANNULEERD Bedrijfsbezoek bij Hopman Vastgoedonderhoud

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Businessclub voetbalclub SV Spakenburg,

Westdijk 12

3752 AE Bunschoten-Spakenburg

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op woensdag 25 april 2018 zal Hopman Vastgoedonderhoud in Bunschoten de leden van VNO-NCW provincie Utrecht, tijdens een interessant bedrijfsbezoek met wandeling een kijkje achter de schermen geven van innovatieve en duurzame vastgoed/bouwprojecten die zij uitvoert. Wij nodigen je hiervoor van harte uit.

Hopman Vastgoedonderhoud is actief op het gebied van revitaliseren, onderhouden, projectafbouw, totaalbeheer en 24-uurservice van bedrijfsgebouwen, kantoren, scholen, zorginstellingen en commercieel onroerend goed. Naast deze activiteiten is Hopman Vastgoedonderhoud actief in het transformeren van leegstaande kantoorpanden.

Wandeling door Oude Haven Spakenburg en nieuwbouwplan ‘Zuyderzee Wonen’
Tijdens de bijeenkomst op 25 april a.s. wandelen we via de Oude Haven van Spakenburg door naar het aantrekkelijke nieuwbouwplan ‘Zuyderzee Wonen’ (www.zuyderzee-wonen.nl) Hier woont men tussen de oude dorpskern van Spakenburg en het water van de Randmeren. Een rustige woonomgeving met veel ruimte en groen en een mooi uitzicht over het Eemmeer en de nieuwe Zuiderzee Haven. De gezelligheid, winkels en voorzieningen liggen om de hoek. ‘Zuyderzee’ biedt in vele opzichten het beste van twee werelden. Het woningaanbod is heel gevarieerd en de architectuur geeft de nieuwbouw het karakter van vroeger. Inmiddels is Zuyderzee Wonen bijna klaar.

Na de wandeling word je in de Businessclub van voetbalclub SV Spakenburg geïnformeerd over een bedrijventerrein dat ze in Bunschoten aan het ontwikkelen zijn waarbij de natuur in stand gehouden wordt.

Wil je meer weten en kennismaken met innovatieve en duurzame bouwprojecten? Wandel dan mee!

Wij hopen je op 25 april in Bunschoten-Spakenburg te ontmoeten.


Met vriendelijke groet,
Rob Eradus, voorzitter
Helga Brenninkmeijer en Bram Harmsma, regiomanagers

Datum en tijd

Locatie

Businessclub voetbalclub SV Spakenburg,

Westdijk 12

3752 AE Bunschoten-Spakenburg

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen