Verkoop beëindigd

GEANNULEERD - Het Grote Piraten Avontuur

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Openluchttheater Cabrio

Soesterbergsestraat 140

3768 MC Soest

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

‘Het Grote Piraten Avontuur’ zal komende zomer weer in de openlucht te zien zijn na een succesvolle tour in 2017.

Na het succes van de openluchttour van Arthur en de strijd om Camelot zijn we terug met een nieuw avontuur voor de hele familie.

Het Grote Piraten Avontuur is een spannende familiemusical vol spetterende muziek, zeewaardige avonturen en een flinke vloedgolf humor.

De vader van Jules is op mysterieuze wijze verdwenen terwijl hij op zoek was naar de schat der zeven zeeën. Sinds die dag doet Jules er alles aan om aanwijzingen te verzamelen en erachter te komen waar zijn vader is. Als hij tijdens een warme zomeravond op zijn zusje moet passen wordt zij ontvoert door de gemene Piraat Pirossa. Hij denkt dat zij de sleutel is om de beroemde schat te vinden. Samen met de stoere Piraat Elize moet Jules de piratenwereld induiken om zijn zusje te redden.


Wedstrijd piratenavontuur

De kinderen mogen verkleed naar de voorstelling komen. Er wordt dan een winnaar van de verkleed-wedstrijd uitgekozen en bekend gemaakt op het podium na de voorstelling. Deze wint dan een CD of DVD van een van onze voorstellingen.

Na de voorstelling maakt onze collega professionele foto’s tijdens de Meet&Greet. We gaan dus met de gehele cast op de foto met iedereen die dat wil. Deze foto’s worden dan via onze social media gedeeld zodat mensen deze kunnen vinden en downloaden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Openluchttheater Cabrio

Soesterbergsestraat 140

3768 MC Soest

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen