Gratis

GEANNULEERD IVM CORONA: Reis door de Tijd

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Auditorium TU/e

De Zaale

5612 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
GEANNULEERD IVM CORONA Bij het komende familieconcert gaat het Philips Symfonie Orkest een spectaculaire tijdreis maken.

Over dit evenement

(Dit concert is geannuleerd i.v.m. Corona)

Dirigent Jules van Hessen vertelt het spannende verhaal waarin we onder meer dinosauriërs, vreemde Romeinen en gekke Koningen gaan tegenkomen. En het heeft allemaal te maken met een lift in een warenhuis die niet helemaal in orde is.

Kinderen kunnen niet alleen luisteren, ze kunnen ook meespelen! Aan het eind van het concert schuiven veertig kinderen aan in het orkest. Speel jij een instrument, heb je al twee jaar les en wil je eens meespelen in zo’n groot symfonieorkest? Grijp nu je kans!

Meld je hier aan om mee te spelen in Eindhoven en ontvang meer informatie.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Auditorium TU/e

De Zaale

5612 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Philips Symfonie Orkest

Organisator van GEANNULEERD IVM CORONA: Reis door de Tijd

In ruim 85 jaar is het Philips Symfonie Orkest (PSO) uitgegroeid van een groepje musicerende Philipscollega’s tot één van de grootste en bekendste symfonieorkesten van Nederland. De meer dan 90 leden bestaan uit gevorderde amateurs en beroepsmusici uit Eindhoven en daarbuiten, en wat zij delen is een diepe passie voor klassieke muziek. Het orkest speelt vijf verschillende programma’s per jaar op hoog niveau in topzalen zoals het Muziekgebouw in Eindhoven en het Concertgebouw in Amsterdam. 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen