Geannuleerd wegens Coronaprotocol!!   Samen kunnen we het fiksen!!!

Venster Acties

Geannuleerd wegens Coronaprotocol!! Samen kunnen we het fiksen!!!

Samen kunnen we het fiksen!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

City Lounge Apeldoorn Stationsstraat 297 7311 ME Apeldoorn Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

In verband met het Coronaprotocol is deze bijeenkomst geannuleerd. De deelnemers die zich hadden aangemeld hebben inmiddels bericht ontvangen.

BedrijvenKring Apeldoorn, VNO-NCW Stedendriehoek, Apeldoorn Financieel Fit en fiKks organiseren op 31 maart 2020 bij City Lounge in Apeldoorn een bijeenkomst over financieel fitte werknemers bij City Lounge in Apeldoorn met als dagvoorzitter Annemarie van Gaal. Een medewerker met schulden kost een werkgever gemiddeld €13.000 euro per jaar door meer ziekteverzuim, productiviteitsafname en het verwerken van loonbeslag. Daar moet je toch wat mee doen? Wat je als werkgever kunt doen, dat hoor je tijdens de bijeenkomst!

Programma

16:00 uur Ontvangst

16:15 uur Welkom door Annemarie van Gaal, ondernemer, investeerder en televisiepersoonlijkheid

16:25 uur Ontwikkelingen en inzicht op het gebied van financieel fitte werknemers door Clairette van der Lans, projectleider Financieel Fitte Werknemers van het Ministerie van Financiën

16:40 uur Financieel fitte medewerkers: fiks je met fiKks door Ron Steenkuijl, founder Stichting Helden van de Wil

17:30 uur Aan de slag in Apeldoorn

18:00 uur Netwerkborrel

Apeldoorn Financieel Fit

Stimenz, Foenix, gemeente Apeldoorn, Rabobank Apeldoorn en omgeving, MEE Veluwe, Stichting Over Rood, Humanitas Schuldhulpmaatje, Samenwerkende Woningcorporaties, Diaconie van de Protestantse Gemeente Apeldoorn en de initiatiefnemers van de Economische Alliantie (gemeente, BedrijvenKring Apeldoorn en VNO-NCW Stedendriehoek) zetten gezamenlijk de schouders onder het aanpakken van armoede en schulden. Apeldoorn Financieel Fit richt zich in het Armoedepact op vier doelgroepen: jongeren, huishoudens,werkgevers en kleine ondernemers. Daarnaast zijn vijf speerpunten benoemd: inzetten op preventie, schulden terugdringen, samenwerken praktisch vorm geven, zoveel mogelijk mensen aan (betaald) werk helpen en bureaucratie terugdringen en ruimte voor maatwerk vergroten. Bekijk hier de website voor meer informatie.

Afbeelding van evenement
Afbeelding van evenement