GEANNULEERD: Winteravondgast: Brigitte Faber

Venster Acties en details

Uitverkocht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Grote kerk Elst

Sint Maartenstraat 32B

6661 DA Elst

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Brigitte Faber is sinds 2019 wethouder van de Gemeente Overbetuwe. Zij woont met haar gezin in Elst en zijn betrokken bij de kerk.

Over dit evenement

Brigitte Faber-de Lange (1972) is wethouder van de Gemeente Overbetuwe. Al 19 jaar woont zij met Dirk en hun gezin in Elst. Wij voelden ons al snel thuis bij de kerk. Juist door de mix aan activiteiten is er veel ruimte om met verschillende mensen het gesprek aan te gaan over zingeving. Tot 2010 ben ik een aantal jaren actief geweest als raadslid en nu vanaf september 2019 wethouder.

Na mijn jeugd in Zuidwolde (Drenthe) ben ik in Groningen gaan studeren. Eerst de propedeuse Nederlandse Taal- en Letterkunde en daarna de bovenbouwstudie Communicatiekunde. Gevolgd door verschillende functies: consultant Publieke sector bij PWC Consulting; projectmanager bij Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement en docent bij de opleiding Logistiek bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Het zoeken van uitdaging en verdieping was daarbij steeds de rode draad. Dit vind ik nu ook in mijn rol als wethouder.

Naast mijn werk ontspan ik door muziek te maken. Ik speel piano en gitaar. Verder doe ik aan ballet, fitness en golf om in beweging te blijven.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Grote kerk Elst

Sint Maartenstraat 32B

6661 DA Elst

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen