Gecanceld: Themabijeenkomst 'Met je skelet op pad!' 3 juni a.s.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Seats2meet.com station Amersfoort

49 Stationsplein

3818 LE Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Uitkomsten verkenning naar betere regionale osteoporose zorg

Over dit evenement

De Themamiddag 'Met je skelet op pad!' van 3 juni as. is in verband met het tegengaan van de verspreiding van het Corona virus gecanceld. Deze wordt verzet naar een tot nadere order vast te stellen datum.

Komt u ook naar onze themamiddag ‘Met je skelet op pad!’

Voor patiënten met een botaandoening is ‘de juiste zorg op de juiste plek’ een groot vraagstuk. We merken in de praktijk dat de meeste artsen hun collega's in de instelling of regio niet goed kennen. Ook weet men in veel gevallen niet de expertise centra te vinden voor bijzondere botaandoeningen. Wij willen met de organisatie van deze themamiddag de juiste partijen bijeenbrengen om de komende maanden te werken aan ‘De Juiste Zorg op de Juiste plek’ voor deze patiënten. Juist u als patiënt of zorgprofessional kan ons met uw ervaring helpen antwoorden en nieuwe werkwijzen te formuleren.Hoe kunnen zorgprofessionals bijdragen aan de juiste doorverwijzing van patiënten met een botaandoening? En hoe kunt u als patiënt de juiste hulp ontvangen die past bij uw specifieke situatie? We gaan met u in gesprek op basis van ervaringen van patiënten en zorgprofessionals.

Programma 13.30 – 16.00 uur

Welkom en opening door Harry van den Broek, voorzitter van de Osteoporose Vereniging en Gerrit Nijhoff, voorzitter van de Nederlandse Vereniging van patiënten met SCCH.

• Een ervaringsverhaal van de patiënt

• De ervaring van de zorgprofessional

• Op basis van de conclusies van de expertmeeting van patiënten ‘Met je skelet op pad’ en de enquête onder zorgprofessionals willen we met u in gesprek over het verbeteren van de ‘Juiste zorg op de juiste plek’.

Vooraf mee lunchen?

U kunt vooraf een lunch reserveren. De lunch begint om 12.30 uur.

De kosten voor de lunch bedragen € 12,50 + reserveringskosten.

Let op: als u ook een ticket hebt gekocht voor de Algemene Ledenvergadering inclusief lunch, dan hoeft u hier geen lunch meer te reserveren.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Seats2meet.com station Amersfoort

49 Stationsplein

3818 LE Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen