Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Gedoemanagement in Gouda

Gedoemanagement

Gedoemanagement in Gouda
Beschikbare datums

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs * Servicekosten Aantal
Deelname aan workshop 1 uur voordat het evenement begint € 25,00 € 0,00
* Prijzen zijn inclusief BTW

Deel Gedoemanagement in Gouda

Evenementgegevens

Gedoe kennen we allemaal: het is de grote rem op onze natuurlijke wens om iets te maken van onze carrière, ambities, passies etc.. We zijn daarom allemaal op één of andere manier geïnteresseerd in gedoe. Gelukkig maar, want interesse is noodzakelijk om iets nieuws te kunnen leren.

We proberen meestal gedoe te elimineren. Maar het valt niet te elimineren: het is een onvermijdelijk bijproduct van onze hersenen.

Als we gedoe managen, blijkt dat een onverwacht positieve uitwerking te hebben op onze creativiteit, effectiviteit en plezier, zowel professioneel als privé. Maar als je gedoe wilt managen, wát moet je dan managen?

In de workshop Gedoemanagement gaan we de bio-logica van gedoe bekijken. Dat levert zeer verrassende inzichten op en het geeft handvatten om met gedoe verder om te kunnen gaan. Het is een confronterende, verrassende, vermakelijke, inspirerende en vooral zeer leerzame workshop die je zeker niet onberoerd zal laten.

Inloop is vanaf 18.30, de workshop start om 19.00 uur en duur tot ongeveer 22.00 uur. In het gebouw zit ook Kruim, waar je terecht kunt voor eten, thee of koffie.

Heb je vragen over Gedoemanagement in Gouda? Neem contact op met Gedoemanagement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Chocoladefabriek
Klein Amerika 20
2806 CA Gouda
Nederland

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.