Gedragslessen uit Corona voor het Klimaat

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Online Workshop: Behavioural Design for Good

Over dit evenement

Hoe verleiden we meer mensen tot een gezonder en duurzamer voedingspatroon?

Over deze centrale vraag gaat de training ‘Behavioural Design For Good’ komend jaar. Als je de wereld wil veranderen moet je gedrag veranderen. In deze training leer je aan de hand van wetenschappelijke methodes hoe gedragspsychologie werkt en hoe je effectieve gedragsveranderende interventies ontwerpt.

Bij behavioural design, ook wel gedragsontwerp genoemd, wordt gebruik gemaakt van diverse technieken uit de gedragswetenschappen om menselijk gedrag te beïnvloeden en te veranderen. Dat kan ingezet worden op kleine schaal, bijvoorbeeld bij afvalscheiding op kantoor, maar je kan deze wetenschappelijke kennis en tools ook gebruiken om de grootste complexe uitdagingen van onze tijd te lijf te gaan. De training ‘Behavioural Design for Good’ richt zich elk jaar op een groot maatschappelijk thema.

Om het thema Food in te leiden organiseren we op donderdag 24 september een webinar met Reint Jan Renes. Hierin leer jij hoe kennis over gedragsverandering ons gaat helpen de voedseltransitie te versnellen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen