Gratis

Meerdere data

Geef elkaar een goed gesprek

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Quirijnstokpark

Quirijnstokpark

5012 Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
GEEF ELKAAR EEN GOED GESPREK

Over dit evenement

GEEF ELKAAR EEN GOED GESPREK , WANDELGESPREKKEN De temperaturen stijgen, er komt weer van alles in beweging: de zomer staat voor de deur. Wij gaan aan de wandel in het Quirijnstokpark en voeren al lopend (in tweetallen en coronaproof) een goed gesprek. We doen dat op een dialogische manier, we luisteren naar elkaars ervaringen en verlangens die over jou en het thema gaan. We proberen elkaar te begrijpen. We herkennen dingen van elkaar en krijgen ook nieuwe inzichten.

DE JONGEN, DE MOL, DE VOS EN HET PAARD | Charlie Mackesy

Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt mensen met elkaar. De wandelgesprekken zijn geïnspireerd op het boek: De jongen, de mol, de vos en het paard

WANNEER

Donderdag 1 juli 19.30-21.30 uur

Thema: Tevredenheid

We nodigen je van harte uit om mee te wandelen. Meer informatie over de locatie en de spelregels ontvang je bij aanmelden. Je hoeft geen lid van de bibliotheek te zijn om deel te nemen.

De deelname is gratis.

Delen met vrienden

Locatie

Quirijnstokpark

Quirijnstokpark

5012 Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator De Bibliotheek Midden-Brabant

Organisator van Geef elkaar een goed gesprek

De Bibliotheek Berkel-Enschot organiseert twee keer per jaar samen met professionals een groter event rondom Ouders MeetUp. Speciaal voor ouders met kinderen van 4 tot 12 jaar. Aan de hand van een thema wordt kennis gedeeld, ervaringen uitgewisseld en inspiratie opgedaan. 


Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen