Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Gelukkig werken in de zorg!

Fontys HRM en Psychologie

Woensdag 21 maart 2018 van 20:00 tot 21:30 (CET)

Gelukkig werken in de zorg!

Ticketinformatie

Type Resterend Einde Aantal
Algemene toegang 186 Tickets 3d 1u 8m Gratis  

Deel Gelukkig werken in de zorg!

Evenementdetails

“Nou, even een injectie mevrouw Jansen. Kom op, u moet echt even meewerken. Ik moet nog twintig andere bewoners medicijnen geven, de administratie bijwerken…”

Is er nog voldoende tijd om aandacht te geven of iemand gerust te stellen? Dat terwijl het hele idee van in de zorg werken juist gestoeld is op aandacht geven aan andere mensen.

Op woensdag 21 maart 2018 wordt niet alleen bovenstaande, maar nog veel meer herkenbare fragmenten gespeeld van werksituaties in de zorg. De voorstelling ‘Gelukkig werken in de zorg’ wordt opgevoerd door zowel studenten als professionele acteurs en is speciaal gericht op medewerkers in de zorg. Tijdens het optreden krijgen de aanwezigen de mogelijkheid om suggesties aan te dragen die een scène beïnvloeden zodat het geluk wordt vergroot.

Organisaties en medewerkers zijn op zoek naar wat mensen gelukkig maakt in hun werk. We blijven immers langer werken, waardoor meerdere factoren belangrijk zijn geworden in het arbeidsproces. Er ligt minder nadruk op inkomen, carrièreperspectief en status, maar meer op geluk en welzijn.

Fontys Hogeschool HRM en Psychologie speelt in op deze ontwikkeling. Vanuit de visie ‘Economie van het Geluk’ is het Sociaal Innovatie Centrum Werkgeluk opgericht. In dit expertisecentrum doen diverse studenten onderzoek naar werkgeluk. Zo hebben enkele studenten in aanloop naar de voorstelling interviews afgenomen bij medewerkers van verschillende zorginstellingen. Kenmerkende fragmenten uit deze interviews zijn vertaald naar scènes en geven inzicht in alledaagse werksituaties in de zorg. 

Voor live muzikale omlijsting is ook gezorgd en na de voorstelling kan er nog nagepraat worden aan de bar van Concertzaal CKE.

We zien u graag woensdag 21 maart 2018!

Heb je vragen over Gelukkig werken in de zorg!? Neem contact op met Fontys HRM en Psychologie

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Pastoor Petersstraat 180
180 Pastoor Petersstraat
5612 LW Eindhoven
Nederland

Woensdag 21 maart 2018 van 20:00 tot 21:30 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen
Gelukkig werken in de zorg!
Evenementen in Eindhoven Anders

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.