Niet beschikbaar

Geluksweek in de Bibliotheek Eindhoven

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

de Bibliotheek Eindhoven

22 Emmasingel

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Aanmelden? Klik op onderstaande link!

De Geluksweek is een initiatief van het Parktheater en Fontys Hogescholen, en gaat al haar vierde jaar in. In 2016 is de Bibliotheek Eindhoven verkozen tot 1 van de 25 geluksplekken in de stad. Laat je inspireren door de geluksactiviteiten in de bieb!

Workshop: Gelukkiger? Dat kan! Jacqueline van Noordenne van ‘Gelukzoekers’ neemt je mee in de zoektocht naar de vijf geheimen van een gelukkig leven. Je gaat praten, schrijven, denken en doen. Je zult na afloop geïnspireerd zijn en niet met lege handen naar huis gaan.

Maandag 19 maart 13:30-16.00. Kosten: gratis, wel vooraf aanmelden.

Lezing: Een boekenkast vol geluk Voor de alsmaar groter wordende stapel Geluksboeken bouwde Jacqueline van Noordenne van Gelukzoekers een boekenkastje. Ze neemt haar boekenkastje mee en zal je vertellen over de meest inspirerende stukjes uit de verschillende boeken.

Dinsdag 20 maart 10:30-12:00 uur. Kosten: gratis, wel vooraf aanmelden.

Lezing: Meer Geluk met Minder “Geluk is niet te koop” - het zou zo maar op een tegeltje kunnen staan. Eigenlijk weten wij allemaal wel dat geluk niet te koop is, maar toch kopen wij, eten wij en verbruiken wij meer dan wij nodig hebben. Worden wij daar wel gelukkig van?

Donderdag 22 maart 10.30-12.00. Kosten: voor bibliotheekleden €2,50 en niet-leden €3,-

Lezing: Gelukkig worden van dromen naar doen Heb je het gevoel dat ‘iets’ je tegenhoudt om je (droom-)doel na te jagen? Vaak zijn we zelf onze grootste saboteurs bij het bereiken van onze (droom-)doelen. Met een frisse no-nonsense aanpak en met humor leer je hoe je in 5 stappen met vertrouwen je (droom-)doelen kunt bereiken.

Zaterdag 25 maart 14.00-15.30. Kosten: voor bibliotheekleden €2,50 en niet-leden €3,-


Alle evenementen vinden plaats in de Bibliotheek Eindhoven


Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Je hebt al voor €18,- per jaar een abonnement. Daarmee heb je direct voordeel én steun je de bibliotheek. Lid worden kan eenvoudig online.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

de Bibliotheek Eindhoven

22 Emmasingel

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen