Uitverkocht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

amstelveld

1017 VB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving


LET OP!
Belangrijke informatie mbt uw reservering: mocht u met meerdere mensen willen komen, reserveer dan elk een ander tijdslot. Het is helaas niet mogelijk om tegelijkertijd de voorstelling te bezoeken.

U ontvangt na uw reservering een e-mail met de precieze startlocatie. De locatievoorstelling speelt zich af in de omgeving van het Amstelveld in het centrum van Amsterdam.

Tijdens de Graduation Show van Reinventing Daily Life tonen acht makers acht keer de uitkomst van een tweejarig onderzoek naar kunst binnen ons dagelijks leven. Nadja van der Weide presenteert haar project Gemeenzaam Goed tussen 14 en 20 Juni.

Gemeenzaam Goed
Een oefening voor het echte leven
Een audiowandeling, een ontmoeting, jij en je omgeving. Jij en de Ander. Ontmoet jezelf als handelend subject. Laat je bij de hand nemen en ontdek waar jouw sociale grens ligt in de ontmoeting. Hoe leg jij contact? Durf jij de confrontatie aan te gaan? Ervaar het tijdens “Gemeenzaam Goed – een oefening voor het echte leven”.

Tot snel

Team
Theatermaker: Nadja van der Weide, dramaturg: Bente van Arkel, componist: Bauke Moerman, ruimtelijk vormgever: Flore Kueter, Productie: Marloes Jorritsma, artistiek begeleider: Alexandra Broeder.

Met dank aan: Suze Milius, Thomas Spijkerman, Puck Mathot, Sandberg Instituut.

Contact
www.nadjavanderweide.com

De voorstelling is één op één en start elke 40 minuten. De exacte locatie ontvangt u een week van te voren in uw mail.

Reserveer een kaartje hier.

Speeltijden
Donderdag 14 juni: 16:00 – 21:00
Vrijdag 15 juni: 16:00 – 21:00
Zaterdag 16 juni: 12:00 – 21:15
Zondag 17 juni: 10:00 – 16:30
Woensdag 20 juni: 14:00 – 19:00

PS: Gemeenzaam Goed is hoofdstuk één van een groter te ontwikkelen multiplayer theaterwandeling, waar we aankomend jaar verder aan willen werken, en waar we graag meer over vertellen! Dus ben je nieuwsgierig en/of heb jij een productiehuis met een mogelijke plek voor ons, neem contact op!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

amstelveld

1017 VB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen