Gratis

Genezen op eigen kracht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lage Vuursche, Venwoude

3723 MG Lage Vuursche

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

CHE Salon maandag 28 oktober

GENEZEN OP EIGEN KRACHT

Laat je het aan de reguliere geneeskunde over of
zijn er ook andere paden naar heling?
Wat is er mogelijk? Wat zijn de grenzen?

In 2015 werd bij Hans Kunneman prostaatkanker geconstateerd. In plaats van de reguliere aanpak heeft hij een ander pad gekozen. Inmiddels is hij volkomen genezen zonder operatie of bestraling.

Zijn bevindingen beschreef Hans in het boek Op weg naar Heling, waarvan hij het eerste exemplaar tijdens deze salon zal aanbieden aan Peter van der Vliet, voorzitter van CHE NL.


“Het gaat er om het zelfhelend vermogen van je lichaam vrij te maken”.


In deze Salon deelt Hans een aantal van zijn bevindingen en buigen we ons, na zijn inleiding, gezamenlijk over het thema Genezen op eigen kracht. Wat is er mogelijk? Is de geest sterker dan materie of worden we bepaald door onze genen? Wat zijn de grenzen? Wanneer steek je je kop in het zand? Kun je het combineren met een reguliere behandeling?

Hans laat ons in de Salon contactmaken met de rol van ons bewustzijn en het inzichtdat voor hemzelfde ommekeer bleek: liefde is de dragende kracht in het universum.

“Waar je liefde niet kunt toelaten ontstaat disbalans. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk verbonden. Naarmate je oude pijnlagen ontdekt en weet te transformeren, maak je de weg vrij voor het zelf-herstellend vermogen van je lichaam”.

In het laatste deel van de avond onderzoeken we met elkaar ‘genezen op eigen kracht’ in een integraal perspectief. Hiervoor maken we gebruik van frameworks als Spiral Dynamics Integral (‘SDi’) en Integraal kwadrant (‘AQAL’). Je bent ook zonder kennis hiervan van zeer welkom. Als je hierover wilt lezen voordat je naar de salon komt, kan dat hier. En je kunt hier een ‘integrale tour’ nemen.

Foto van Hans Kunneman


Hans Kunneman (1955) is spiritueel coach en musicus. In 2008 publiceerde hij het boek ‘Vind je bron’ over het aanboren van authentieke kracht. Bij hogeschool Inholland leidde hij tussen 2009 tot 2013 meer dan vijfhonderd studenten op in een door hem ontwikkelde differentiatieminor over persoonlijke ontwikkeling. Op het Conservatorium van Amsterdam, waar hij als docent werkzaam is, is de door hem ontwikkelde module ´Flow on stage’ onderdeel van het curriculum. Hij initieerde het begrip Frequency Awareness dat individuen en groepen helpt intuïtieve informatie effectief te gebruiken.

Het boek Op weg naar Heling is bedoeld om ons te inspireren om vanuit eigen kracht een weg te zoeken naar heling en is tijdens de Salon in te zien.Meer informatie http://www.opwegnaarheling.org

Aanmelden
Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze Salon. Je kunt je aanmelden door op de groene ‘Evenement bijwonen’ button te klikken. Je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding.

Aanmelden is belangrijk. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zoeken we een passende ruimte. Als de salon niet in de Huiskamer past hoor je bij aankomst bij de Huiskamer in welke ruimte de salon plaatsvindt.

Mocht je onverwacht toch niet kunnen komen, stuur dan een sms naar Annelies Weijschedé: 06-15398808

Samen eten in restaurant de Bosrand
Venwoude kan deze avond de bezoekers van de salon geen gelegenheid om mee te eten bieden. Om toch samen te kunnen eten wijken we uit naar restaurant de Bosrand, Dorpsstraat 33, 3749 AC in Lage Vuursche. Voor eigen rekening is er eenvoudige (vegetarische) maaltijd verkrijgbaar van rond € 15.00 p.p. Graag aldaar in het restaurant te voldoen.

Dit restaurant ligt in het midden van het dorp Lage Vuursche waardoor er meer tijd nodig is om naar Venwoude te reizen. We gaan daarom om 17:45 uur aan tafel.

Bijdrage
We bieden deze salons aan vanuit de “purpose en principles” van het CHE . Om dat in de toekomst blijvend mogelijk te maken, vragen we van jullie een vrijwillige financiële bijdrage vanaf € 7,50 per salon.
En: als je op deze avond het boek van Hans aanschaft (€ 15,00) stort hij jouw bijdrage van € 7,50 in de kas van het CHE.

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze salon.
Hartelijke groeten, namens het CHE,

Hans Kunneman en Annelies Weijschedé

P.S. Ook mogelijk, word donateur! Door vrijwilligers voor vrijwilligers georganiseerd. En het CHE heeft kosten. Van de Kamer van Koophandel en de website tot en met het vergoeden van tijd voor het leggen van verbindingen tussen partijen die samenwerkingen aangaan waar ze niet van hadden kunnen dromen. Om dat allemaal mogelijk te blijven maken nodigen we je uit om donateur te worden van het CHE. Met een automatische overschrijving van een vast bedrag per maand maak je ons werk mede mogelijk. Je kunt ook een eenmalige gift overmaken. Het Center for Human Emergence NL is erkend als goed doel, waardoor je giften aftrekbaar zijn voor de belastingen.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Lage Vuursche, Venwoude

3723 MG Lage Vuursche

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen