Gratis

Meerdere data

Genezings- en bevrijdingsdienst

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fresh Publishers

Stevinweg 2

4691 SM Tholen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Want Ik weet, welke gedachten Ik over u koester Jeremia 29: 11

Over dit evenement

Genees zieken, reinig melaatsen, wek doden op, drijf demonen uit. U hebt het voor niets ontvangen, geef het voor niets. Mattheüs 10:8

Een Bijbelse opdracht die we graag willen uitleven. Ben jezelf ziek en geloof je in genezing of ben je het geloof juist helemaal kwijt geraakt. Je bent van harte welkom. We willen graag met jou bidden.

Wil jij zelf toegerust worden in de gave van genezing of bevrijding? Kom dan ook! Ken je iemand in je omgeving die genezing of bevrijding nodig heeft? Neem hem of haar mee!

Onze ruimte is groot genoeg voor 30 personen dus wees er op tijd bij. Buiten de lofprijs en aanbidding is er koffie, thee, fris en iets lekkers.

De dienst wordt begeleid door 2 muzikanten. Er zal een korte Bijbelse onderbouwing worden gegeven over het gelovig gebed t.a.v. genezing en bevrijding.

Ons geloof en onze visie voor deze tijd is dat de verdrukking op gelovigen toe zal nemen. Dat juist kleine groepen levensvatbaar zijn door intimiteit en zorg voor elkaar. Dat binnen deze kleine groepen discipelschap-relaties ontstaan. Dat er periodieke vieringen zijn zoals deze die niet aan kerk of denominatie verbonden zijn en waar het Koninkrijk van God met kracht zal doorbreken. Want het Koninkrijk van God bestaat niet in woorden, maar in kracht. 1 Kor.4:20

Heb je nog vragen bel of email.

Gods zegen,

Willem Hoogenraad

0641667927

komenzietholen@gmail.com


		Afbeelding van Genezings- en bevrijdingsdienst
Delen met vrienden

Locatie

Fresh Publishers

Stevinweg 2

4691 SM Tholen

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Kom en zie Tholen

Organisator van Genezings- en bevrijdingsdienst

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen