Gratis

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bolstrastraat 8

8 Bolstrastraat

4251 LK Werkendam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
genezingsdienst 7-03-2021

Over dit evenement

GENEZINGSDIENST - ZONDAG 7 MAART.

Op zondag 7 maart houdt Frontrunners een genezingsdienst aan Bolstrastraat 8 te Werkendam. We geloven dat God deze avond grote wonderen zal doen. Let op, er zijn een aantal voorwaarden om aan te voldoen, als je naar de genezingsdienst wil komen:

Belangrijke informatie & voorwaarden - verplicht te lezen voor kaarten te reserveren.

  • Vanwege de overheidsmaatregelen rondom corona kunnen wij maar een beperkt aantal mensen kwijt in onze zaal. Om deze reden zijn er slechts een beperkt aantal tickets verkrijgbaar en is er alleen toegang mogelijk met ticket.
  • Vanwege het beperkte aantal plekken is deze avond alleen bedoeld voor mensen die lijden onder een ziekte en in geloof een wonder van God verwachten. Vanwege het beperkte aantal plekken is de avond niet bedoeld voor mensen die gewoon willen kijken.
  • We verwachten dat iedere bezoeker een aantal video-lessen kijkt die ze toegestuurd krijgen in de week voor de genezingsdienst. Deze video's geven onderwijs over hoe je geloof te gebruiken om een wonder te ontvangen. Iedere bezoeker is deze verplicht vooraf te kijken!
  • Indien mogelijk vragen we je om vooraf één of meerdere dagen te vasten, zodat je jezelf voorbereid op het ontvangen van je wonder. (Indien dit kan i.v.m. je gezondheid)
  • Iedere bezoeker committeert zich om de gehele dienst bij te wonen. Het is niet wenselijk dat mensen vroegtijdig de avond verlaten, tenzij er sprake is van een noodgeval of instructie van een van de medewerkers. Gemiddeld duren de diensten 3 tot 3,5 uur. Omdat aan het einde van de avond nog instructies worden meegegeven of soms vragen beantwoord worden, is het niet wenselijk dat bezoekers de dienst eerder verlaten.
  • * let op! Omdat we niet weten of de avondklok dan nog steeds van kracht is, willen we je vragen om 's middags en 's avonds vrij te houden in je agenda. Reserveer geen kaarten voordat beide vrij zijn en blijf beschikbaar om op beide tijden te kunnen komen, totdat er duidelijkheid is over de avondklok.

Lukas 5:17 En er was kracht van de Heere om hen te genezen.

  • Indien de avondklok afgeschaft is, is de dienst van 19:00- +/=22:00
  • Indien de avondklok nog van kracht is, is de dienst van 14:00 tot +/-17:00.

Een week voor aanvang van het evenement zullen we je op de hoogte brengen van de starttijd via de mail en ontvang je de vooraf te bekijken video's in je mail. Houdt je mail goed in de gaten!


		Afbeelding van Genezingsdienst
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bolstrastraat 8

8 Bolstrastraat

4251 LK Werkendam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen