Gratis

Genezingsdienst 30 januari 2022

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bolstrastraat 8

8 Bolstrastraat

4251 LK Werkendam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Genezingsdienst 30 januari 2022 15:00 uur

Over dit evenement

GENEZINGSDIENST - ZONDAG 30 JANUARI.

Op zondag 30 januari houdt Frontrunners Ministries een genezingsdienst aan Bolstrastraat 8 te Werkendam. We geloven dat God deze avond grote wonderen zal doen. Let op, er zijn een aantal voorwaarden om aan te voldoen, als je naar de genezingsdienst wil komen:

Belangrijke informatie & voorwaarden - verplicht te lezen voor kaarten te reserveren.

  • Wij kunnen maar een beperkt aantal mensen kwijt in onze zaal. Om deze reden zijn er slechts een beperkt aantal tickets verkrijgbaar en is er alleen toegang mogelijk met ticket.
  • Vanwege het beperkte aantal plekken is deze avond alleen bedoeld voor mensen die lijden onder een ziekte en in geloof een wonder van God verwachten. Vanwege het beperkte aantal plekken is de avond niet bedoeld voor mensen die gewoon willen kijken. En zullen we ook geen vragen voor bevrijdingen behandelen!!
  • We verwachten dat iedere bezoeker een aantal video-lessen kijkt die ze toegestuurd krijgen in de week voor de genezingsdienst. Deze video's geven onderwijs over hoe je geloof te gebruiken om een wonder te ontvangen. Iedere bezoeker is deze verplicht vooraf te kijken!
  • Indien mogelijk vragen we je om vooraf één of meerdere dagen te vasten, zodat je jezelf voorbereid op het ontvangen van je wonder. (Indien dit kan i.v.m. je gezondheid)
  • Iedere bezoeker committeert zich om de gehele dienst bij te wonen. Het is niet wenselijk dat mensen vroegtijdig de avond verlaten, tenzij er sprake is van een noodgeval of instructie van een van de medewerkers. Gemiddeld duren de diensten 3 tot 3,5 uur. Omdat aan het einde van de avond nog instructies worden meegegeven of soms vragen beantwoord worden, is het niet wenselijk dat bezoekers de dienst eerder verlaten.

Lukas 5:17 En er was kracht van de Heere om hen te genezen.

Datum en tijd

Locatie

Bolstrastraat 8

8 Bolstrastraat

4251 LK Werkendam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Frontrunners Ministries

Organisator van Genezingsdienst 30 januari 2022

Frontrunners is een bediening onder leiding van Tom en Femke de Wal. De missie die God aan hen gegeven heeft is om ‘frontrunners’ op te richten (n.a.v. 1 Korinthe 9:24). Dit oprichten bestaat uit zowel het bereiken van mensen, als mensen toerusten die volledig voor Gods Koninkrijk gaan en wandelen in hun roeping en bestemming.

De visie die God heeft gegeven om dit doel te bereiken is door een compleet platform te bouwen waarop allerlei manieren mensen bereikt en toegerust worden.

Houd ook onze Facebook pagina in de gaten om zo direct al het nieuwe onderwijs en updates te kunnen volgen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen