Gratis

Gentle Yoga in Doetinchem

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Bongerd 81

81 De Bongerd

7006 NH Doetinchem

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op vrijdagochtend kan je in de sporthal De Bongerd in Doetinchem terecht voor een deugddoende les Gentle Yoga. Deze les richt zich op jong en oud en kan gevolgd worden door zowel beginnende als gevorderde yogastudenten. Tijdens deze les ligt de focus op het maken van verbinding met je lichaam en je ademhaling. Door middel van zachte oefeningen werk je bovendien op soepelheid en bevorder je de algemene werking van je lichaam. Yoga is voor iedereen. Dat is het uitgangspunt van deze les. Voor de gevorderde yogi's is deze les goed om meer Yin energie te activeren en stilte te krijgen in je lichaam en je hoofd. Voor de beginnende yoga beoefenaar is deze les interessant om op een rustige manier kennis te maken met Hatha Yoga. De oefeningen worden indien nodig aangepast aan de mogelijkheden van de studenten zodat iedereen optimaal van de les kan genieten.

De lessen worden gegeven door Dorien Bortels, een gevorderde yoga docente (RYT500). Dorien heeft al verschillende jaren ervaring in het lesgeven. Tot voor kort werkte ze internationaal en gaf ze ook les in India. Haar lessen zijn gekenmerkt door een zachtheid die haar studenten stimuleert om de aandacht naar binnen te richten. Door middel van persoonlijke aandacht en individuele begeleiding voor en na de lessen zorgt Dorien ervoor dat iedereen volgens zijn of haar mogelijkheden optimaal kan genieten van haar lessen en van de voordelen van yoga.

Om eerst kennis te maken met de lessen Yoga in Doetinchem kan je gebruik maken van een proeflessenkaart: 3 lessen voor slechts 7 euro per les. Vervolgens kan je overstappen naar een 10-lessenabonnement twv 90 euro.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Bongerd 81

81 De Bongerd

7006 NH Doetinchem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen