€ 19,98 – € 22,72

Gers Pardoel | Villa Thalia

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Villa Thalia

Kruiskade 31

3012EE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Gers Pardoel in Villa Thalia!
Na een succesvolle theatertournee, met als hoogtepunt een uitverkochte Lotto Arena, zijn de poppodia aan de beurt! Tijdens een exclusieve clubtour komt Gers samen met zijn band naar Villa Thalia met een fonkelnieuwe en 100% pure liveshow. De intieme setting, visuele én productionele mogelijkheden maken het optreden van Gers in Villa Thalia er een om niet snel meer te vergeten.

Tijdens deze show neemt Gers zijn publiek mee op een muzikale reis. Grote hits waarbij uit volle borst meegezongen kan worden, dansnummers waarbij de heupen losgegooid worden, maar ook gevoelige liedjes waar hij een sterke band mee heeft; alles komt voorbij! Deze avond komen ook Gers' nieuwe liedjes voorbij die hij voor het eerst aan het publiek zal laten horen. Een avond toegankelijk voor alle leeftijden en een waar spektakel!


Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €17,50 (excl. servicekosten) voor de snelle beslisser en trouwe fan. Hierna gaan de tickets van €20,- (excl. servicekosten) in de verkoop. Tickets zijn verkrijgbaar via:
https://gerspardoel-villathalia.eventbrite.nl


Adres:
Villa Thalia
Kruiskade 31
3012 EE ROTTERDAM

Bereikbaarheid:
Villa Thalia is gelegen naast parkeergarage Interparking op de Kruiskade. Reis je met het openbaar vervoer? Uitstappen bij metrohalte Stadhuis of tramhalte Weena. Villa Thalia ligt op 5 minuten loopafstand van Rotterdam Centraal station.


Overig:
- Deuren open om 19.30 uur;
- Er geldt geen minimumleeftijd;
- Er wordt uitsluitend alcohol geschonken aan personen vanaf 18 jaar en ouder.


Disclaimer:
Villa Thalia maakt beeldmateriaal voor promotiedoeleinden. Wil je niet op beeld? Je kunt dit aangeven met een sticker. Deze sticker is gratis verkrijgbaar bij de entree van de betreffende locatie. Meer info? Check: http://bit.ly/disclaimersf.

Delen met vrienden

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Villa Thalia

Kruiskade 31

3012EE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen