Gratis

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

MAF Grand Café & Winebar (Perron 3, Haarlem CS)

Stationsplein 11-J

2011 LR Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

FLOW nodigt jou uit om officieel kennis te maken met een nieuw platform dat als doel heeft om wereldwijd autovrije straten te creëren. Geen straten meer die vol staan met geparkeerde auto's, maar alleen vervoersmiddelen op de weg die nodig zijn om mensen van A naar B te vervoeren.


FLOW is een MaaS (Mobility as a Service)-initiatief opgericht door Merijn Everaarts (Dopper), John Meulemans (3SixtyFive) en wordt vormgegeven door Alex Matatula.


Tijdens dit evenement presenteert FLOW haar visie en licht haar missie en MaaS-oplossing en participatiemogelijkheden nader toe. Zodat we dit doel gezamenlijk gaan realiseren.


FLOW’s missie is om steden leefbaarder te maken door middel van o.a.:


  • reductie CO2-uitstoot (minder auto's, meer duurzame vervoersmiddelen)

  • efficiënter gebruik van auto's (gebruik boven bezit, meerdere passagiers per rit)

  • meer leefruimte (minder geparkeerde auto's in straten, meer groen)

  • minder verkeersongevallen

  • betere bereikbaarheid


Oplossing


Dit willen we mede realiseren door elektrische autonome voertuigen in de (deel)economie te introduceren, mensen te stimuleren ritten te delen en hierbij de samenwerking aan te gaan met o.a. stadsbewoners, OV-aanbieders, leasemaatschappijen, overheden, aanbieders van duurzame energie, parkeergarages, etc. Om zo een duurzaam en voordelig alternatief te bieden voor deur tot deur vervoer in grootstedelijk gebied.


Get into the FLOW!


Het is de start van een beweging, een transformatie in de wereld van mobiliteit. Wij willen jou en/of jullie organisatie onderdeel maken van deze transitie. Jij als early-adopter en als mens met een duurzame toekomstvisie die zichzelf en ook anderen weet te interesseren om onze missie te verspreiden en te funden.


We gaan terug naar de plek waar 178 jaar geleden (20 september 1839) een revolutie is gestart op het gebied van mobiliteit, het prachtige Haarlem CS.


Nu staan we aan de vooravond van de volgende revolutie, en jij kunt daar onderdeel van zijn.


Get into the FLOW!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

MAF Grand Café & Winebar (Perron 3, Haarlem CS)

Stationsplein 11-J

2011 LR Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen