Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

GETTING THINGS DONE op 28/8 door Els Slob - Summerschool

Pop-up Professionals

Maandag 28 augustus 2017 van 13:00 tot 16:00 (CEST)

GETTING THINGS DONE op 28/8 door Els Slob -...

Ticketinformatie

Tickettype Resterend Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten BTW Aantal
Workshop GTD 28/08 ochtend
Toegang tot workshop inclusief koffie/thee.
11 Tickets 28 aug. 2017 € 37,50 € 0,00 € 7,88

Deel GETTING THINGS DONE op 28/8 door Els Slob - Summerschool

Evenementgegevens

Pop-up Workshop festival

Tijdens de zomer is er een stuk minder te doen op het gebied van ondernemen. Met onze Pop-up Summerschool kun je als ondernemer toch bij blijven in de komkommertijd. Daarom organiseren we een week lang elke dag workshops met diverse thema’s en trainers, voor een heel zonnig prijsje.  MIX & MATCH tijdens het POP-UP Workshop festival, met workshops voor starters en zzp’ers.

GeeTeeDee: het zoveelste timemanagement systeem?

Je hebt al heel wat voorbij zien komen aan timemanagement systemen. Misschien zelfs eens een cursus gedaan in een comfortabele zaal. Na de training minuten geturfd en activiteiten geblokt. Veel goede voornemens om het anders te gaan doen. Overzicht te houden. En toch… lijkt het voor jou op de een of andere manier niet te werken. Blijkt het geleerde niet toepasbaar. Glipt de tijd door je vingers en vraag je jezelf af waar je de hele dag mee bezig bent geweest als je de deur van je kantoor dicht trekt aan het einde van je werkdag…

Wat ga je leren

Getting things done (GTD) is een methode die is ontwikkeld door David Allen om rust in je hoofd te krijgen, goed overzicht te houden en je volledig te kunnen concentreren op datgene wat je aan het doen bent. De methode is wetenschappelijk onderbouwd en bewezen en heeft al honderdduizenden mensen geholpen om meer grip op hun werk te krijgen. Het boek Getting Things Done is ruim 1.6 miljoen keer verkocht.

Voor wie?

Voor iedereen die meer focus en rust zoekt in zijn/haar bedrijfsvoering. Misschien kan de workshop je helpen ontdekken hoe je om gaat met die chaotische wereld waarin de hoeveelheid informatie alleen maar toeneemt. Je krijgt ook een paar praktische tips en tricks waarmee je direct al effect kunt bereiken.

Veelgestelde vragen:

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?
Pop-up professionals is uitstekend bereikbaar per fiets, auto en OV. In de directe omgeving is er gratis parkeren. 

Waar kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?
Pop-up professionals kun je mailen via info@popupprofessionals.nl of bel naar 030 - 820 11 04 binnen kantoortijden. 

Is mijn registratie/ticket overdraagbaar? 
Ja, geen probleem.

Kan ik mijn aanmelding nog cancelen? 
Ja, dit kan tot 24 uur voor aanvang. Je krijgt dan restitutie. 

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen naar het evenement? 
Nee, dat is niet nodig. Zonde van het papier. 

Heb je vragen over GETTING THINGS DONE op 28/8 door Els Slob - Summerschool? Neem contact op met Pop-up Professionals
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam
Meer weergeven

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Pop-up professionals
Grebbeberglaan 15
3527VX Utrecht
Nederland

Maandag 28 augustus 2017 van 13:00 tot 16:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Pop-up Professionals

Pop-up Professionals is een broedplaats voor ondernemers gevestigd in bedrijfsverzamelgebouw De Pionier vlak achter de Jaarbeurs in Utrecht West. In de aula van een voormalige MTS-school bieden wij een ideale werkomgeving voor zzp’ers, waar ze niet alleen aan hun opdrachten maar ook aan hun bedrijf kunnen werken. Naast een flexibele werkplek met comfortabele ergonomische bureaustoelen bieden we een selectie aan trainingen, coaches en workshops aan. Kortom; alles wat je nodig hebt om te groeien als ondernemer. Voor ons geldt; jouw succes is ons succes!

We bieden je flexibele abonnementen waarbij je kunt kiezen voor 4 of 8 werkdagen per maand of een vaste werkplek. Je kunt bij ons dan ook de overlegruimtes gebruiken en alle faciliteiten van het bedrijfsverzamelgebouw, zoals gratis parkeren of een heerlijke lunch in het restaurant. 

Dus ben je op zoek naar een inspirerende werkplek met leuke collega-ondernemers en wil je graag je werk achter kunnen laten op kantoor, na een effectieve werkdag? Kom dan eens proefwerken bij Pop-up Professionals! Kom gratis proefwerken via onze site www.popupprofessionals.nl!

  Contact opnemen met de organisator
GETTING THINGS DONE op 28/8 door Els Slob - Summerschool
Evenementen in Utrecht, UT Cursus Zakelijk

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.