€ 10

Gevoelstaal, leef van binnenuit

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Spiritueel Centrum Almere

Kemphaanstraat 1

1358 AD Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Met gevoelstaal ga je naar een dieper besef van je ware menszijn. Dit opent je weg naar verbinding met jezelf en anderen.

Over dit evenement

We verlangen allemaal naar verbinding

Jij en ik, wij, we verlangen allemaal naar verbinding. Het is een ingeschapen behoefte, net als de behoefte aan eten en drinken en liefde. Maar is verbinding ervaren wel zo vanzelfsprekend? Je verlangt naar rust in je hoofd, diepere connecties, meer ontvangen van persoonlijke innerlijke ervaringen met God, met het Hogere maar toch, het lijkt in de dagelijkse praktijk vaak makkelijker gezegd dan gedaan.

Buikgevoel en je hartbrein

Voor verbinding heb je liefdevolle aandacht nodig en acceptatie van je mooie binnenwereld. Met compassie luisteren naar je buikgevoel en je hartbrein. Dit leer je als het goed is vanaf de baarmoedertijd. Als je dit door bijvoorbeeld stress of innerlijke pijn van je ouders te weinig hebt meegekregen sluit je je onbewust af van je authentieke gevoelens. Durf je dan nog te reageren met gevoelens van dat moment in die situatie?

Janna Beek-Bakker

Janna Beek heeft zich de afgelopen dertig jaar toegewijd aan het individueel begeleiden van mensen vanuit het geloof dat ieder mens kan groeien in verbinding met zichzelf en de ander. Ook heeft ze groepen begeleid, heeft ze onderwijs gegeven, trainingen ontwikkeld en binnen diverse organisaties gewerkt. Ze heeft meerdere boeken geschreven.

Recent verscheen haar nieuwste boek ‘Gevoelstaal, leef van binnenuit!' en de recensies zijn jubelend.

Janna is een bezield spreekster en zij neemt je deze avond mee in gevoelstaal. Met gevoelstaal ga je naar een dieper besef van je ware menszijn. Hoe je meer kunt verbinden met je lijf, met je binnenwereld en met positieve gedachten. Dit opent je weg naar verbinding met anderen en groeien in je spirituele leven.

Je gaat naar huis met waardevolle inzichten en misschien wel een voor jouw persoonlijk gesigneerd exemplaar van het boek. (aanschaf boek € 26,95, pinnen mogelijk).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Spiritueel Centrum Almere

Kemphaanstraat 1

1358 AD Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen