€ 12,50

Gevogelte plukken met Pieter van Meel

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Schuur

Lindenhoff Fine Food Farm

Rijksstraatweg 21

1396 JC Baambrugge

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

WILD PLUKKEN MET POELIER PIETER VAN MEEL
op de Lindenhoff Fine Food Farm

Pieter van Meel groeide op in de polder ten noorden van Amsterdam, dat in de jaren ‘60 bekend stond om de vele poeliersbedrijven die er waren gevestigd. Van Meel werd al jong gegrepen door het ambacht en leerde alles over van kippen en wat daarbij komt kijken. Ook ging hij graag mee op jacht in de polder. Hij opende op twintigjarige leeftijd een eigen poelierswinkel met producten van hoge kwaliteit. De kwaliteit en smaak van het wild en gevogelte van Pieter van Meel werd al snel opgemerkt bij topkoks. In 1984 opende Pieter van Meel een nieuwe onderneming en ontwikkelde zich tot een zeer gewaardeerde grossier voor de horeca. Het bedrijf is nu in handen van de zoons van Pieter van Meel.

Thomas en Jeffrey van Pieter van Meel vertellen je alles over gevogelte en geven een demonstratie hoe je pluimvee het best kan plukken. Daarna kan je zelf de mouwen opstropen en aan de slag gaan met een Roodpoot Patrijs. De Roodpoot Patrijs komt uit Zuid-West Engeland, waar ze gedurende het jachtseizoen van 1 september tot en met 15 februari bejaagd wordt.Deze vogel heeft een milde toegankelijke wildsmaak die de aftrap van het wildseizoen en de nazomer combineert.

Met liefde gefokt, met respect geslacht en met uiterste zorgvuldigheid ‘panklaar’ gemaakt. Hoe gaat dit precies te werk bij Pieter van Meel? Stel al je vragen over vogels gedurdende deze één uur durende workshop aan de professionals uit Amsterdam.Je zult het einde van de workshop 2 vers geplukte patrijzen mee naar huis krijgen.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vol = vol. Bestel zo snel mogelijk uw kaarten voor deze workshop!

LET OP: U kunt enkel deelnemen aan de workshop als u ook een toegangsticket heeft voor Lindenhoff Fine Food Farm op 24 september 2017 in Baambrugge. Tickets kunnen worden besteld op lfff.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Schuur

Lindenhoff Fine Food Farm

Rijksstraatweg 21

1396 JC Baambrugge

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen