Gratis

Gezelige Optidee Demo avond

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Thuis bij Jacquelien & Julian

Laan van het Kwekebos 235

7823 KE Emmen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Je bent uitgenodigd voor een Optidee demonstratie in ongedwongen huiselijke sfeer. Koffie/thee + lekkers staan voor je klaar!

Dan ben je bij ons van harte welkom!

Wat is Optidee?

Optidee is een bedrijf uit Nordhorn (Duitsland) opgericht door twee heren die al jaren werkzaam zijn in het textiel. Ze hebben de Optidee microvezel ontwikkeld en door constante en voortdurende ontwikkelingen is het uitgegroeid tot een volmondig bedrijf met een variëteit aan textielproducten.

Bij Optidee® vindt je exclusieve artikelen, zoals beddengoed, badtextiel, kleding, huidreinigingsdoeken maar ook producten voor huishoudelijk gebruik.

Aanraken, voelen, enthousiast

Een aanraking zegt meer dan duizend woorden: deze unieke, heerlijk zachte Optivezel® geeft direct een weldadig gevoel. Deze vezel bezorgt optimale ontspanning en genot. Met de producten verandert jouw huis in een handomdraai in jouw eigen wellness-oase die alle stress doet vergeten.
Probeer de Optidee-producten eens zelf uit. Je zult de voordelen onmiddellijk voelen en enthousiast raken!

Exclusieve Vezel

De Optivezel® is speciaal door en voor Optidee® ontwikkeld en voldoet aan de modernste eisen en aan de hoogste kwaliteitscriteria. Het resultaat is een product wat u een heerlijk comfort biedt.
Als textielbedrijf is Optidee® sinds 1999 gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve producten voor gebruik op basis van hoogwaardige materialen. Ons handelsmerk? Visie en knowhow!

Maak kennis met de nieuwste generatie Optivezel-producten!

Van een enthousiaste gebruiker

“Mijn collega nodigde mij uit voor een, zoals zij aankondigde, gezellige meiden onder elkaar avond. Normaal hou ik niet van dit soort verkoopavondjes maar om haar een plezier te doen ging ik dan toch maar.
Nou, dat was een hele andere avond dan ik me had voorgesteld! Een leuke groep mensen en een enthousiaste adviseur die op een hele prettige en deskundige manier vertelde over de mooie en zachte producten. Ik was zo verrast door de sfeer en het brede assortiment dat ik zelf ook een afspraak heb gemaakt!
Wat het zo leuk en ongedwongen maakt, is dat iedereen alles mag voelen, passen en testen. Een echte Opti-Demo!

Exclusieve verkoop uitsluitend via adviseurs
Optidee is een textielspecialist die haar hoogwaardige producten wil laten zien, voelen en testen. Daarom hebben ze bij Optidee gekozen voor exclusieve verkoop via adviseurs. Geen webshop, geen detailhandel en ook niets anders! Deskundige adviseurs garanderen dat Optideeproducten vaktechnisch correct en exclusief gedemonstreerd worden.

Ben je benieuwd en wil je komen kennismaken?

Meld je snel aan of laat even weten dat je bij de demo aanwezig wilt zijn (Er is beperkt plaatst en VOL=VOL).

Ik zie je graag de 26 februari!!

Liefs, Jacquelien

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Thuis bij Jacquelien & Julian

Laan van het Kwekebos 235

7823 KE Emmen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen