Gratis

Gezond010 Masterclass 3: Productkennis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van der Valk - Blijdorp

Energieweg

2

3041JC Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Tijdens deze gratis masterclass 'Productkennis' ben je verzekerd van nieuwe kennis en inspiratie van gezonde en duurzame voeding!

Over dit evenement

Deze derde masterclass van de Gezond010 Satelliet 'Gezond Verkoopt' staat in het thema van productkennis.

Vegetarisch en gezond/duurzaam eten: eigenlijk kun je als voedselaanbieder niet meer om deze trend heen! Gasten worden steeds bewuster en ook als bedrijf heb je MVO doelstellingen rondom duurzaamheid en gezondheid. Tijdens deze bijeenkomst kom je meer te weten over het huidige straatbeeld als het gaat om voedselomgeving in Rotterdam en leer je hoe je je eigen aanbod gemakkelijk gezonder en duurzamer maakt. We maken het zo praktisch mogelijk. Waarom is een gezond en duurzaam aanbod nou eigenlijk van belang? Wat zijn de belangrijkste dingen om op te letten? Wat zijn de quick wins en instinkers als het gaat om gezond en duurzaam voedsel en hoe gaan gezond en duurzaam gemakkelijk samen? Dit zijn allemaal vragen die aan bod komen tijdens deze sessie. Ook delen we verschillende succesverhalen uit de praktijk en kun je proeven van de meest succesvolle gerechten.

Het programma:

 • Welkom en Kahoot! Quiz
 • Huidige status voedselomgeving in Rotterdam - Famke Molenberg
 • Productkennis: duurzaam en gezond gaan hand in hand - Greendish
 • Inspiratie gezonde en vegetarische alternatieven in de praktijk - Diergaarde Blijdorp
 • Ervaringen van met betrekking tot de Greendish Academy
 • Proeven van lekkere gezonde gerechtjes en netwerken

Nieuwsgierig? Meld je nu aan voor deze gratis masterclass! Het is mogelijk de masterclass zowel digitaal als live bij te wonen. Aanmelden kan tot 31 september!

Satelliet 'Gezond Verkoopt' en Corona:

Van der Valk - Blijdorp host deze bijeenkomst, elke bijeenkomst wordt door andere deelnemers uit het netwerk gehost. Uiteraard zullen we de huidige richtlijnen van het RIVM aanhouden bij de organisatie van de bijeenkomst. Kom je toch liever digitaal? Dat is geen enkel probleem, geef even door via gezond010@greendish.org of je persoonlijk of virtueel aanwezig bent. Het zou kunnen dat er in oktober geen live bijeenkomsten gehouden mogen worden. We hopen van niet, maar als dat het geval is worden jullie daarvan op de hoogte gesteld en is de bijeenkomst alleen digitaal bij te wonen.

-------------------------------------------------------------------------------

Onder de Gezond010 Satelliet 'Gezond Verkoopt' worden er samen met diverse voedselaanbieders stappen gezet naar een gezonder voedselaanbod met als doel meer gezondheid en vitaliteit voor alle Rotterdammers. Wil jij net als de 16 organisaties die je al voor gingen, ook bijdragen aan een gezonder voedselaanbod in Rotterdam? Neem deel aan het netwerk en ontvang onder andere:

 • Stimulatie en kennis over belangrijke thema's om (gezamenlijk) aan de slag te gaan met een gezonder voedselaanbod
 • Jaarlijkse monitoring om je eigen vooruitgang bij te houden
 • Praktische vervolgstappen om zelf mee aan de slag te gaan
 • Contacten, inspiratie en praktijk voorbeelden van partners in het netwerk
 • Toegang tot verschillende masterclasses met thema's die het netwerk kiest
 • en nog veel meer!

Benieuwd wat het netwerk verder nog heeft uitgevoerd of wil je meer weten? Kijk op de website of mail naar gezond010@greendish.org voor video's met ervaringen van andere deelnemers en de factsheets van onze eerdere masterclasses.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Van der Valk - Blijdorp

Energieweg

2

3041JC Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen