Gratis

Gildewandeling langs Lunetten (onderdeel Open Monumentendag Utrecht)

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fort Lunet I

Koninsweg 290

3572 SG Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Reserveer uw wandeling

Over dit evenement

We hanteren een maximaal aantal bezoekers om ieders veiligheid te kunnen waarborgen. De duur van de wandeling is ongeveer een uur.

Klik hier om terug te gaan naar de website van Open Monumentendag Utrecht voor meer informatie of hier om nog een reservering te maken.


		Afbeelding van Gildewandeling langs Lunetten (onderdeel Open Monumentendag Utrecht)
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Fort Lunet I

Koninsweg 290

3572 SG Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Open Monumentendag Utrecht

Organisator van Gildewandeling langs Lunetten (onderdeel Open Monumentendag Utrecht)

Erfgoed voor iedereen’ is het thema van de 35e Open Monumentendag Utrecht op zaterdag 11 september a.s. In totaal zijn zo’n 80 monumenten tussen 10.00 en 17.00 uur te bezoeken. Kijk voor meer informatie en een volledig overzicht van de opengestelde monumenten op www.openmonumentendagutrecht.nl.

Open Monumentendag en Covid

Gezien de huidige ontwikkelingen - en er vanuit gaande dat het virus niet onverwacht weer de kop opsteekt - denken we dat we de dag in principe zonder beperkingen kunnen organiseren. Al houden we er nog wel rekening mee dat de 1,5 metermaatregel van toepassing is. Voor kleinere monumenten en privé woonhuizen, waar de 1,5-meter lastig is te waarborgen en voor een aantal activiteiten, bieden we de mogelijkheid aan om gebruik te maken van ons reserveringssysteem.

Plan uw bezoek

Voor een beperkt aantal monumenten en activiteiten werken we met een reserveringssysteem. Om teleurstellingen te voorkomen is het daarom gewenst om uw dag vooraf goed te plannen en een reservering te maken voor het monument of activiteit op het gewenste tijdstip.

Wij stellen het bijzonder op prijs dat onze hoofdsponsor - gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM - ook dit jaar deze reserveringsoptie weer mogelijk maakt.

Wij wensen u alvast veel plezier!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen