€ 8,75 – € 11,75

#Girlboss: Ellen Hoog

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheektheater

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tijdens #Girlboss vraagt Natasja Morales inspirerende vrouwen het hemd van het lijf over ondernemerschap. In september is Ellen Hoog te gast. Ellen is oud-hockeyinternational, schrijfster van meerdere (kook)boeken, presentatrice én influencer met bijna 200.000 volgers op Instagram! Hoe doet ze dat allemaal? Ze vertelt het je 20 september in het theater van Bibliotheek Rotterdam.

Vanaf het moment dat Ellen kon lopen liep ze met een hockeystick in haar hand. Op haar zevende begon ze officieel te hockeyen, bij Hockeyclub SCHC in Bilthoven, waar ze tot haar 21ste heeft gespeeld. Van 2007 tot mei 2017 speelde ze bij AH&BC in Amstelveen. In 2004, op haar 17e, maakte ze haar debuut bij het Nederlands elftal tijdens een vierlandentoernooi in Argentinië. Na talloze kampioenschappen, 233 interlands en 60 goals heeft Ellen besloten haar indrukwekkende interland carrière beëindigd met vele prijzen.

Ellen heeft tijdens haar carrière niet stil gezeten. Naast twee kookboeken (In Perfecte Conditie & Grenzeloos gezond) en schrijft ze recepten voor het Algemeen Dagblad. Daarnaast is Ellen met enige regelmaat te zien op TV en heeft ze onlangs nog een nieuw programma voor Talpa opgenomen, 24-uur mandekking, samen met Naomi van As. Laat je inspireren en stel aan Ellen jouw vragen tijdens de negende editie van #Girlboss!

Voor hockeyers hebben we een speciale actie! Speel je bij een hockeyclub, dan kan je tegen het leden-tarief kaartjes bestellen. Neem tijdens de avond een bewijs mee van inschrijving (bv. club- of KNHB-pas).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheektheater

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen