€ 8,75 – € 11,75

#Girlboss: Vera Camilla

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheektheater

Hoogstraat 110

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tijdens #Girlboss vraagt Natasja Morales inspirerende, ondernemende vrouwen het hemd van het lijf over ondernemerschap. Beautyinfluencer Vera Camilla is de volgende girlboss die plaats neemt in het Bibliotheektheater.

Vera Camilla Lucker is met ruim 264.000 Youtube abonnees één van de populairste beauty influencers van Nederland. Ze startte negen jaar geleden en werkt inmiddels fulltime aan haar blog, Youtube kanaal en social media. Naast een passie voor beauty (rode lipstick is haar all time favourite) is Vera gek op shoppen en maakt ze zich sterk voor zelfacceptatie en zelfvertrouwen onder haar fans.

Over #Girlboss
Geïnspireerd op het boek #GIRLBOSS van Sophia Amoruso, zetten Bibliotheek Rotterdam en Hogeschool Rotterdam sinds februari '17 tweemaandelijks een ambitieuze vrouw in de spotlights in de nieuwe theaterserie #Girlboss. Deze girlbosses weten wat ze willen en zetten alles op alles om hun dromen te verwezenlijken. Natasja Morales van
Chicks And The City vraagt deze girlbosses het hemd van het lijf over ondernemerschap. Alles wordt besproken, zodat ook jij wordt geïnspireerd en gemotiveerd om te doen wat je echt wil. In de vorige edities van #Girlboss hebben inmiddels Anna Nooshin, Francien Regelink, Jet van Nieuwkerk, Cynthia Schultz en Yara Michels deelgenomen aan de serie.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheektheater

Hoogstraat 110

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen