Verkoop beëindigd

Glamour Health Challenge: The Music Edition

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam ArenA

ArenA Boulevard 1

Hoofdingang E

Amsterdam, Noord-Holland 1101

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Train je met ons mee in de Amsterdam ArenA?

Blok zondag 18 juni in je agenda. Op die dag organiseren we weer de Glamour Health Challenge powered by Triaction x Triumph. Het sport event is in de Amsterdam ArenA en wordt dit jaar toffer dan ooit met de coolste special guests.

Bij de Glamour Health Challenge draait het meer dan ooit om zelfvertrouwen. Lekker in je vel zitten en je goed voelen over je eigen lichaam zijn de speerpunten. Daarom hebben wij voor jullie internationaal topmodel Ashley Graham uitgenodigd om haar work-out geheimen met ons te delen. Ashley komt speciaal voor de Glamour Health Challenge naar Nederland en daar wil jij bij zijn!

Naast de training met model Ashley Graham verzorgt Donny Roelvink de warming-up op de beats van zijn broer Dave, staat een insanity workout op de planning door een Nike Master Trainer Larz, zorgen Sunnery James & Ryan Marciano en Sophie Francis voor opzwepende beats. Eén ding is zeker, warm zullen we het krijgen. BNN presentator Jan Versteegh presenteert het event, samen met Anke de jong, de leukste hoofdredacteur van Nederland. Naast het sportieve programma worden er verschillende activiteiten georganiseerd binnen de ArenA.

Meet & greet plus signeersessies
Foodie Rens Kroes zit klaar om haar gloednieuwe boek persoonlijk voor je te signeren. En hunk Dave Roelvink en influencer Anna Nooshin signeren het gloednieuwe Glamour Zomerboek. Mocht je altijd al een keer een foto willen met curvy topmodel Ashley Graham? Grijp je kans!

Koop nu snel je ticket want op = op!

Vergeet jezelf niet op aanwezig te zetten via onze facebook pagina en laat je vrienden weten dat je naar het leukste sport event van Nederland gaat!

Voor meer informatie, bezoek www.glamour.nl/healthchallenge

#glamourhealthchallenge, #TriactionbyTriumph

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam ArenA

ArenA Boulevard 1

Hoofdingang E

Amsterdam, Noord-Holland 1101

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen