€ 53,62 – € 79,83

Goals Setting Workshop

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

WTC Expo

Heliconweg 52

8914 AT Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tijdens deze 4 uur durende..

Goal Setting Workshop ga jij leren hoe het zetten-, monitoren en halen van goals niet alleen je carrière maar ook je leven kan veranderen.

Samen met Marcel wandel je door een aantal eenvoudige maar uiterst effectieve oefeningen en ga je onderzoeken hoe jouw dagelijkse gedachten, gewoontes & rituelen je groei in de weg kunnen staan en hoe je deze kunt veranderen.

Wanneer Marcel anderen helpt hun doelstellingen te halen doet hij dat vanuit de eenvoudige overtuiging van Benjamin Franklin: "Vertel het me en ik vergeet het, leer het me en misschien onthoud ik het, betrek me erbij en ik ga het leren". Daarom is het in deze workshop niet Marcel die het "werk" doet maar dat ben jijzelf. Hij gaat jou interactief bij het hele goal setting proces betrekken en dan pas ga je leren, toepassen en bereiken.

Het enige dat je nodig hebt om te worden wie je wilt zijn is een nieuwe "Mindset", een nieuwe "Goal Setting Skill Set" en een nieuwe kijk op het pad van waar je nu staat tot waar je heen wil. Als je nu in 2018 niet bereid bent om in jezelf te
investeren, wanneer dan wel? 2020? 2025? 2030? Jouw ideale leven komt echt niet op een magische manier uit de hemel vallen als je niet de tijd, moeite en energie in jezelf wil investeren.

Aan het einde van deze Goal Setting Workshop loop jij de deur uit met een "Road Map" waarop je de komende 13 weken je Goals kunt formuleren, een "Officiële Overeenkomst" waarop jij je handtekening zet voor succes, een set nieuwe inspirerende rituelen en Marcel zijn bewezen "Success Formula 4 Hitting Goals" zodat je lang nadat de workshop is afgelopen je goals kan blijven zetten, monitoren en vooral je goals kan blijven halen.

Wat ga je leren:

  • Stop met klagen!

  • Stop met uitstelgedrag!

  • Stop met slachtoffergedrag!

  • Stop met het maken van excuses!

  • Stop met negatief denken & negatief praten!

  • Stop met belemmerende rituelen en gewoontes!

  • Neem 100% controle over je leven en je resultaten!

  • Begin je dag met een krachtig nieuw ochtendritueel!

  • Wordt een magneet voor overvloed!

  • Wordt wakker met goals en ga tevreden naar bed!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

WTC Expo

Heliconweg 52

8914 AT Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen