€ 30

God's Power Chicks

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Basiliek

Wiltonstraat 56

3905 KW Veenendaal

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Na twee onvergetelijke edities van God’s Power Chicks worden ‘as we speak’ de mooiste ideeën uitgewerkt voor dit jaar! ”Mercy triumphs over judgment’ is het thema waar we naar toe leven. Echte vreugde en ongeremde vrijheid komen tot leven wanneer je wakker wordt voor deze woorden… die bedoeld zijn voor JOU. Dat gaan we zaterdag 29 juni met elkaar beleven! God’s Power Chicks is een verwendag mét pit, voor meiden, dames, zussen, vriendinnen, mama’s en oma’s uit het hele land! Kom je mee genieten? En mogen wij ook van jou genieten?

Maak er een gezellige dag of weekendje weg van en geef je op!


Special Guests: Debbie v.d. Kolk & Mozaiek Worship


Mozaiek Worship

Een groep enthousiaste zangers, muzikanten en creatievelingen. Mozaiek Worship is ontstaan vanuit Mozaiek0318, een kerk in Veenendaal. Hun passie is om Gods kerk te dienen met aanbidding, zang en muziek, maar ook met het schrijven van nieuwe liederen. Bekijk hun laatste video (met een nummer dat nu al in heel Nederland wordt gezongen!) op Youtube: Jezus, Overwinnaar!


Debbie van der Kolk

Het is een eer om deze mooie en krachtige vrouw te verwelkomen tijdens God’s Power Chicks! Samen met haar man, Richard, bouwt ze met hart en ziel aan een groot groeiende ‘Hillsong Family’ in Amsterdam. Debbie & Richard zijn een voorbeeld voor ons land in toewijding, liefde en echtheid. En, niet te vergeten: het plezier dat ze beleven bij het bouwen van De Gemeente.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Basiliek

Wiltonstraat 56

3905 KW Veenendaal

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen