Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

City Life Church

Archipelweg 133

8921VX Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In het lied 'De bestemming' zingt Marco Borsato:"Oh ik kan maar niet bevatten, waar en waarom ik hier ben." En: "Laat me zien waar ik voor leef. Laat me voelen wat ik geef. Één moment zodat ik weet, dat alles niet voor niets is geweest."

Deze vragen dringen zich van tijd tot tijd op bij ons allemaal. Wat is het verband tussen het kruis en onze bestemming? Wat heeft de zelfopofferende liefde van Jezus te betekenen voor ons leven vandaag de dag?

Je bent van harte welkom om met City Life Church Leeuwarden (voorheen 'De Salvator') Goede Vrijdag te vieren. Vrijdag 19 april denken we in 2 identieke diensten, 19:30 en 21:30 uur, na over 'De bestemming'. We zien uit naar de creativiteit van al onze teams die zich voorbereiden en zijn blij dat we Pearl Jozefzoon als bijzondere gast in ons midden hebben.

Pearl Jozefzoon (1985) is zangeres en songwriter, bekend van The Voice of Holland en ze won het tv-programma ‘Van Popster tot Operaster’. Pearl bracht drie cd’s uit: The Time Is Now (2013), Forward (2016) en de kerst-cd Het Licht Komt Eraan (2017). Pearl geniet van ieder concert en weet met haar loepzuivere, warme stem ontzettend veel mensen te raken.

Tickets reserveren

Je kunt gratis tickets reserveren voor één van de Goede Vrijdag diensten. Op deze manier kunnen we iedereen een volwaardige zitplaats garanderen in beide diensten. Heb je teveel tickets besteld, laat het ons weten zodat we er andere mensen blij mee kunnen maken.

De deuren zullen een half uur voor aanvang voor jullie open gaan. Nodig familie, vrienden, buren en collega’s voor deze prachtige diensten!

Alle kaarten zijn gratis te reserveren. Tijdens de diensten zullen we een collecte ophalen voor de onkosten.

Heb je een vraag of lukt het je niet om tickets te reserveren, neem dan contact met ons op via communicatie@clcleeuwarden.nl of 06 23 534 323.

We zien uit naar je komst!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

City Life Church

Archipelweg 133

8921VX Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen