Gratis

Goede Vrijdag in de Salvator 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Salvator

Archipelweg 133

8921 VX Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Je bent van harte uitgenodigd om Goede Vrijdag met ons stil te staan bij de passie, de grote liefde van Jezus voor jou met als thema: “Eenzaam, maar niet alleen!” We hebben dit jaar drie diensten: 18:30, 20:30 of 22:30 uur.

Bijzonder is dat we Dwight Dissels mogen verwelkomen in ons midden. Hij vertolkte vorig jaar op prachtige wijze de rol van Jezus in The Passion in Leeuwarden. Je zult genieten van zijn warme en krachtige stem in een aantal bekende liederen!

Het wordt een avond vol zang, muziek, toneel en een krachtige boodschap van Jezus’ liefde die zichtbaar werd aan het kruis. Een symbool van veroordeling en vernedering is door Jezus werkelijk een symbool van vrijspraak, genade en nieuw leven geworden.

Tijdens de dienst van 18:30 is er kinderoppas voor 0 t/m 3 jaar en kinderwerk voor 4 t/m 8 jaar oud.

Tickets reserveren

Je kunt gratis tickets reserveren voor één van de Goede Vrijdag diensten. Op deze manier kunnen we iedereen een volwaardige zitplaats garanderen in alle diensten. Kom je er op een gegeven moment achter dat je teveel tickets hebt besteld, dan stellen we het erg op prijs als je het ons laat weten. Dan kunnen we tickets beschikbaar maken voor andere mensen.

De deuren zullen een half uur voor aanvang voor jullie open gaan. Nodig familie, vrienden, buren en collega’s voor deze prachtige diensten!

Alle kaarten zijn gratis te reserveren. Tijdens de diensten zullen we een collecte ophalen voor de onkosten.

Heb je een vraag of lukt het je niet om tickets te reserveren, neem dan contact met ons op via 06 23 534 323.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Salvator

Archipelweg 133

8921 VX Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen